3.10.2014

Muumeja ja tähtiä lahjaksi pienille


Hyvä, että tuo Halpa-Halli panostaa myös suomalaisiin tuotteisiin! Ostin sieltä lahjaksi neljä vuotiaalle aina ihastuttavia Muumi-tuotteita: palapelin ja tusseja. Samaan pakettiin lähti myös Belle & Boo-tarrakirja. Samassa kodissa on myös pieni kolmen kuukauden ikäinen vauva, jolle pakettiin sujautettiin nämä ihanat tähtihousut ja raitapaita sekä pikkuriikkisiä sukkia. Halpa-Hallin Lovely Bear -vaatesarja on laadukas ja kestävä käytössä. Voin kyllä suositella, näissä on hyvä hinta-laatusuhde.


Lahjoja on ihana aina antaa ja myös saada, sille vain ei voi mitään. Hamstraan aina lahjoja kaappiin, jos niille sitten löytyy käyttöä. Ja nyt kuulun siihen sarjaan, että olen jo hankkinut kauan sitten myös joululahjojakin. Oletko sinä lahjojen hamstraaja?

Body ja housut: Little Bear

pusero: Lindex

Ihana, kun on viikonloppu edessä! Hektinen arki vaatii palautumista ja viikonloput korostuvat entisestään. Reipasta perjantaita!

2 kommenttia:

  1. Kyllä, olen lahjojen hamstraaja. Hyödynnän alennusmyyntejä ja loppuunmyyntejä ja ostan niistä esim. leluja ja kirjoja varastoon. Pitäisikin käydä mun lahjajemma läpi ja tsekata, mitä sieltä löytyy joululahjoiksi.

    VastaaPoista
  2. Säästäähän siinä hyvin,kun ennakoi lahjojen hankinnat alesta ja tarjouksista.Olen hankkinut myös jouluksi lahjoja,pysyy paremmin hallinnassa budjetti.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com