23.10.2014

Pehmeää ja kaunista muovimattoa Pappelinalta

Haaparannan reissulta sain taas kotiintuomisina Iittalan Outlet-myymälästä kaksi uutta Pappelinan mattoa. Kuosina on tämä "ilmapallo" 2-vuotiaan mielestä, kun matossa on pyöreitä kuvioita keskellä jonona. Näissä on kiva etu se, että maton voi kääntää halutessaan toisinpäin, jolloin näkyy vastavärit.
Nämä matot ovat ohuempaa kudetta, joten ei niin pehmetä jalan alla, kuin mitä joissakin Pappelinan matoissa on. Kodinhoitohuoneeseen halusin maton, kun näin syksyllä laattalattia on kova ja kylmä jalan alla. Ja varsinkin jos rakastaa lämmintä ja pehmeää jalkojen alla. Meillä on näitä Pappelinan mattoja kolme, ja voisin vielä hankkia lisääkin, niin tykkään niistä. Ensimmäinen ostos löytyy täältä.

Muovimatot voi pestä 30 asteessa ja kuivuvat nopeasti. Sopivat hyvin tiloihin, jossa matolta vaaditaan pikaista pesua ja kuivumista. Keittiön tai kodinhoitohuoneen laattalattia on kova jalan alla, niin tällä saa pehmeyttä jalan alle ja myös kivaa näköä huoneeseen.
Pappelina muovimatto

3 kommenttia:

 1. Ihana pappelina, samanlainen löytyy meidänkin kodinhoitohuoneesta (tummemman sävyinen) ja olohuoneesta valkoisena - paras matto ikinä ;)

  VastaaPoista
 2. Kauniit matot olet ostanut! Minä oon vain toistaiseksi haaveillut Pappelinasta, mutta en ole saanut aikaiseksi hankittua. Meidän arkieteinen kaipaa kyllä uutta mattoa, joten pitääpä taas alkaa vähän tutkia tarjontaa : )

  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Pappelina on kyllä laadultaan hyvä muovimatto, että suosittelen. Näitä voisi olla vaikka missä kodintiloissa, sopii myös eteiseen. Näissä on monenlaisia vaihtoehtoja: kuvioita, raitoja, graafisia kuoseja ja kokoja joka tilaan. Hyvää viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com