8.6.2015

Helpot matka-asusteet

Kokosin tähän helppoja asusteita mukaan matkalle.Ideana on,että näitä voi yhdistellä keskenään ja matkalaukussa ei vie paljoa tilaa.Materiaalit myös helppohoitoisia,keveitä ja rypistymättömiä.Pellava voi rypistyä,mutta kuuluu asiaan.Pellava on myös hengittävä,viileä helteellä ja pitkäikäinen materiaali. Tämän H&M:n mustavalkoisen raitahameen ostin jo keväällä,kun tykästyin väriin.


Rannalle tai altaalle hihaton lyhyt mekko pirteässä värissä tai ajaton sininen mekko.


Mekot: Primark

Sinisten shortsien,pitkän mustavalkoisen raitahameen ja lyhyen trikoohameen seuraksi erityyppisiä paitoja.Kaksi ylempää puseroa sopii myös ilta-asusteeksi.Jujuna niissä ovat pitsit.Kaikki nämä ovat rypistymätöntä materiaalia.Sininen paita on pellavaa.Topit:Primark

Pusero:Cubus

Shortsit:Bershka

Tämä asuste on tarkoitettu meno-ja paluu matkalle.T-paita vaihtuu vain toiseen paluumatkalla.Lisäksi on Zaran sininen neletakki viileälle säälle.Lentokoneessa voi joskus olla viileää; neuletakki on myös hyvä "vilttinä".

Housut ja t-paita:Primark,neuletakki:Zara
Uima-asusteita on kahdet kappaleet.Viime kesänä ostin Lindexiltä bikinit,joista narun kiinnitys jo ehti mennä rikki ja väri kulahti. Nyt on särkymävara näissä!


Lisäksi:
-sandaalit
-lenkkarit
-alusasut

Mitä sinä otat matkalle mukaan? 
2 kommenttia:

  1. Kivoja matkavaatteita <3 Mukavaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä pärjääkin etelän lämmössä!

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com