RAPARPERIRAHKA (n.8 annosta)
2 prk rahkaa
1 prk vispikermaa (tai soijakermaa), vatkaa vaahdoksi
n. 8-10 vartta raparperia (kuori pois, paloittele, lisää kattilaan vesi ja raparperit,keitä n. 3-5 min)
vaniljasokeria
sokeria (voit jättää pois...)
tuoretta inkivääriä
Keitetyt raparperit laita siivilään, anna valua ja jäähtyä. Tee sillä aikaa kermavaahto, lisää siihen rahkat ja sokerit sekä inkivääri. Lopuksi lisää keitetyt raparperit. Laita kylmään vähäksi aikaa ennen tarjoilua.
Viikolla ehdittiin laittaa omaan puutarhaan perunaa. Kasvihuoneessa on tomaattia, heiveröisiä kurkun alkuja ja yrttejä. Peukkuja pystyyn, että ilmat alkavat lämmetä ja aurinko paistamaan. Eilen kävivät myös Lumonin miehet ottamassa loppumitat tulevasta lasiterassista. Nyt sovitellaan joko ensi viikolle tai seuraavalle asennusta. Tuskin maltan odottaa!
Ihanaista perjantaita Sinulle!
Onpa hyvä idea! :)
VastaaPoistaRaparperirahka olisi hyvää <3 Meiltä puuttuu vain raparperit :( Aurinkoisen leppoisaa viikonloppua <3
VastaaPoistaNopea tehdä! Meillä aina mansikkaa tai mustikkaa rahkassa.
VastaaPoistaEnpä ole koskaan kokeillut, kiitos vinkistä :)
VastaaPoistaOle hyvä! Kannattaa kokeilla.
PoistaTää on niiiin hyvää...raparperi on suurta herkkua. Mukavaa viikonloppua
VastaaPoistaNyt raparperit parhaimmillaan!hyvää viikonloppua myös sinne!
Poista