13.6.2015

Kesäterveiset Turkin Alanyasta

Täällä on nautittu etelän lämmöstä,kun kesäkelit kotimaassa eivät ole suosineet.Turkki on ollut useana vuotena lomapaikkamme,että tietää mitä loma tarjoaa;takuuvarmaa aurinkoa.Hotelli on Finnmatkojen tarjoama Blue Star Flower Garden (****) Alanyassa.

 Hotellista löytyy hamam, kauneuden-hoitopalveluita, vaate -ja ruokakauppa.Manikyyri ja pedikyyri olivat 30e. Taso ei ole ihan Suomen laatua. Hoidot kestivät yhteensä  vain tunnin eikä hieronta kuulunut niihin. Kahdella allasalueella on tilaa uida kaikenikäisten. Leikkipuisto ja-huone ovat myös tarpeelliset. Bamse-nalle käy viihdyttämässä perheen lapsia.

Hotellin huoneet ovat tilavia,meilläkin on neljä kaksiossa. Ravintolan ruoka on herkullista ja päivän kalatarjonta on esillä lasivitriinissä. Ravintolan pöytiä on ulkona ja sisällä eri kohdissa; meille sopivin on uima-altailla ja leikkipaikan vieressä. Suosittelen tätä rauhallisella alueella olevaa hotellia kaikenikäisille!Lomaterkkuja Suomeen!8 kommenttia:

 1. Ihania aurinkoisia lomapäiviä sinne etelän aurinkoon <3 Lähettäisitkö sitä hellettä tännekin päin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti aurinko saa hymyn huulille ja mielen lomafiilikseen.Täältä lähetetty Suomeen lämpöä ja aurinkoa roppakaupalla!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ei yhtään kateeksi käy täältä sateen ja kylmän keskeltä ;). Ihanaa lomaa! Ja tuo tosiaankin se aurinko tänne tullessasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma tuli tarpeeseen sään ja työrupeaman suhteen.Kummasti ajatukset ovat muualla,kun irtautuu kotiympyröistä.Toivotaan,että aurinko siirtyy lentokoneessa myös Suomeen♡

   Poista
  2. Loma tuli tarpeeseen sään ja työrupeaman suhteen.Kummasti ajatukset ovat muualla,kun irtautuu kotiympyröistä.Toivotaan,että aurinko siirtyy lentokoneessa myös Suomeen♡

   Poista
  3. Loma tuli tarpeeseen sään ja työrupeaman suhteen.Kummasti ajatukset ovat muualla,kun irtautuu kotiympyröistä.Toivotaan,että aurinko siirtyy lentokoneessa myös Suomeen♡

   Poista
 3. Turkki on meidänkin suosikki lomakohteemme. Tänä kesänä sinne tuskin mennään vaikka ilmojen vuoksi juuri nyt siellä voisi olla :) Nauttikaa auringosta ja lämmöstä ja mukavaa lomaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä on lomasta nautittukin. Siellä on tuo takuuvarma lämpö ja aurinko, vaikka tänä kesänä ei ihan perinteisiin lukemiin sielläkään ole päästy.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com