26.7.2015

Kotimaan matkailua

Lomamatkalla suuntasimme Tampereen suunnalle. Ikaalisissa on Titi-nallen talo Ikaalisten kylpylän vieressä. Suosittelen kohdetta lämpimästi. Kohta kolme vuotias oli ihan haltioissaan Titi-nallen talon vierailusta. Tekemistä riitää useammaksi tunniksi ja lapset itse pääsevät kokeilemaan eri huoneissa itse juttuja. Yhdessä huoneessa oli kauppa- ja keittiöleikkejä, puutyöhuone sahoineen ja vasaroineen, hiljaisuushuone, sauna kivoine tunnelmoineen, askarteluhuone, rytmihuone soittimineen ja vaikka mitä muuta.
Tasatunnein oli ohjelmaa, jossa oli talon nallet mukana. Ulkona sai ruokkia myös lampaita. Muumimamman nakkikeittoa sai kahvilasta. Me kävimme lasten discossa kahvilassa, jossa nallet lauloivat ja tanssivat lasten kanssa. Riitta itse oli paikalla tiistaina, joten huomio päivä jolloin menet Titi-taloon,  jos haluat nähdä Riitan itse esiintyvän. Liput olivat yli 2- vuotiaasta lähtien 13€.Taikahiekka oli lempparia tälle neidille, tunika: Me&INallukoita sai halia sydämensä kyllyydestä. Ja lähetimme kortin talosta pikkuiselle kaverille ja Titi-nalle pehmo oli kainalossa tällä Titi-fanilla.  Ja tunnelma oli oikein kiva talossa. Aikuisillakin oli ihan kivaa. Tänne voimme mennä uudelleenkin!


Matka jatkui Tampereelle vielä, mutta siitä huomenna lisää.4 kommenttia:

 1. Titi-nallen talo on kiva paikka. Kävimme siellä muutama vuosi sitten poikien kanssa. Verstashuonetta muistellaan vieläkin. Oli niin mahtava, kun sai sahata ja paukuttaa vasaralla mitä ikinä keksi. Pojat nikkaroivat nallemaassa puulaivan, joka on vieläkin uittokelpoinen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kova pauke sieltä verstaalta kuuluikin. Tämä oli kyllä ihastuttava paikka, lapset sai itse tehdä ja leikkiä! Ei vain katselua pelkästään.

   Poista
  2. Kova pauke sieltä verstaalta kuuluikin. Tämä oli kyllä ihastuttava paikka, lapset sai itse tehdä ja leikkiä! Ei vain katselua pelkästään.

   Poista
  3. Kova pauke sieltä verstaalta kuuluikin. Tämä oli kyllä ihastuttava paikka, lapset sai itse tehdä ja leikkiä! Ei vain katselua pelkästään.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com