16.7.2015

Valkoinen pöytä vs musta terassipöytä

Tänään kiertelin katselemassa Jyskin ja Prisman valikoimaa, kun terassin öljyäminen alkaa olemaan valmis, että sinne voisi kotiuttaa uuden puutarhapöydän.  Vaikka ilmat eivät ole terassilla oloa suosinut, niin uusi terassipöytä ja tuolit ovat tulossa sinne kuitenkin.  Jysk myy vain mustia tai harmaita pöytiä tänä kesänä. Osa niistä oli aika masiivisia, että hankala viedä varastoon talveksi kokonaisena tai sitten alkaa kasata miljooniin osiin sitä.

Trendinä näyttää olevan oikein suuret ja näyttävät olkkarin lepotuoleilta näyttävät tuolit, sohvat tai korkeaselkäiset keittiön tuolit, joissa oli kauniita pehmusteita. Kalustojen materiaali on suureltaosin polyrottinkia. Meillä on puinen kalusto (Isku) ja valkoiset tuolit kuusi kappaletta. Pöytäkauppoja ei vielä siis syntynyt. Seuraavaksi katselen nettivalikoiman ja ehkä matka Ikeaan.

Tässä terassikalusteet Asuntomessu -kohteesta 2014


Tässä kuvassa Asuntomessukohteen 2014 terassikalustus

Heinäkuun helteitä odotellessa:)4 kommenttia:

 1. Aivan ihana ryhmä tuo viimeisin jossa nuo korituolit, meillä kanssa täytyisi uusia takaterassin ruokaryhmä mutta en ole päättänyt vielä minkälaisen haluaisin.

  VastaaPoista
 2. Terassikalusteet ovat kyllä niin kauniita nykyään

  VastaaPoista
 3. Kivoja kalusteita kaikki :) Tuo viimeinen kuva joka oli Asuntomessuilta oli sellainen joka ihastutti minun silmää....Minä olen toivonut rottinkisia puutarhakalusteita terassille :) Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on ruskeat terassikalusteet, haaveilin niiden maalaamista valkoiseksi tai vaihtoehtoisesti harmaiksi, mutta tämän kesän säät eivät ole oikein suosineet projektini aloittamista. Nuo polyrottinkiset olisivat melkoisen kivat ja huolettomat avoimella terassilla...

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com