17.7.2015

Tehtäisiinko tortillaa viikonloppuna ?

Tehtäisiinkö tortillaa viikonloppuna? Kun ulkona on lämmintä  ja viikonloppu edessä eikä mieli tee keittiössä hellan edessä seisomiseen. Ehdotna, että helpot ja nopeat tortillat ovat silloin hyvä ruokatarjoiluehdotus perjantaina illaksi. 

Viikonlopuksi on koti siivottu; ihana raikas puhtaus tuoksuu huoneissa hetken aikaa. Meillä ei ole mattoja paljoa lattioilla näin kesäisin, joten siivoaminenkin käy käden käänteessä. Tänään tein lähiruokana jauhelihapullia, mutta illalla herkutellaan viikonlopun kunniaksi vielä tortilloilla. 

Mistä syntyy hyvä tunnelma perheen iltaan tortillojen kera? Kannattaa laittaa kynttilät palamaan ja tunnelmamusiikkia päälle! Meillä tykätään tortilloista ja niissä saa jokainen valita oman lempisisällön täytteeksi.  Jäävuorisalaatti vain on parasta tähän aikaan vuodesta, koska se on niin rapeaa ja maukasta. Tässä ohje, mitä meillä tortillaan laitetaan: 

Valmiit tortillapohjat

kotimaista jäävuorisalaattia isoina lehtinä (ei pilkottu)
vihreää paprikaa
suippopaprikaa
ananasmurskaa
kreikkalaista salaattikastiketta (Felix)
raejuustoa
kanaa
jauhelihaa+valmis tortillamausteseos S-marketista

Ihanat kasvikset parhaimmillaan! Lautanen: Pentik

Tässä nämä Partyliten kupla-somisteet ovat tunnelman luojana meillä nyt tämmöisenä hempeänä persikan värisinä kynttilöinä ja sisällä sitten valkoista ja hopeaa koristekiveä sekä simpukoita. Partyliten tuikkivat ja votiivit palavat tuntikausia, ja siksi tykkään käytää niitä molempia näissä somisteissa. Viikonlopputerkkuja Sinulle!

3 kommenttia:

  1. Tortillat nam :) Ihanat nuo Party Liten kuplat, minullakin on nuo ja tykkään niistä kovasti :) Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Kuplien näköä saa muutettua, kun keksii sisälle jotain kivaa ja kynttilöiden värillä saa ilmettä myös.

    VastaaPoista
  3. Kuplien näköä saa muutettua, kun keksii sisälle jotain kivaa ja kynttilöiden värillä saa ilmettä myös.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com