9.7.2015

Tylsä kesäloma

Olen kesäihminen, mutta en tämmöisenä kesänä jolloin vettä tulee ja aurinko ei herätä kirkkailla säteillään linnun lauluun. Ensi töikseni aamulla kuuntelen, että ropiseeko kattoon. Jos ei heti aamulla niin viimeistään päivällä. Eilen piti leikata marja-aronia aita, vaikka vettä satoi. No aidan siistiminen jäi vielä odottelemaan aurinkoisia kelejä. Niitä tuskin on odotettavissa, eikä toiveissa oikein jaksa elää. Viime kesänä ostamani kasvihuone kasveineen on tänä kesänä kovin heikossa jamassa, amppelitomaatit eivät jaksa punoittaa, että niitä saisi leivänpäälle herkkuna punaposkipalleroita. Tomaatit vasta kukkii, kurkku on kuin keväinen taimi ja ruoho rehottaa; ainut joka tykkää sateesta.Lomafiilis on hukassa, miten jaksaa työssä taas tuleva vuosi, jos ei akkuja saa ladattua tämmöisenä kesänä. Positiivisuus on ollut aina kannatteleva voima ja usko parempaan; se usko on tänä kesänä loppunut jo alkumetreillä heinäkuussa. En tiedä saisiko sitä ostettua tuolta S-marketista tai K-kaupasta; ostaisin ainakin monta kiloa. Tilaisin myös Anttilasta tämän aurinkovarjon yläpuolelle tulevan kultapallon.


Miten sinun kesä on mennyt? 

11 kommenttia:

 1. Viikko lomaa takana ja tuntuu että kohta jo takaisin palattava töihin ja lomaa ole ollutkaan...säätiedoitusta juuri katselin ettei mukamas enää lämpöisiä hellepäiviä olekaan heinäkuussa :( Kyllähän aurinko ja helle sen kesäfiiliksen tuo <3 Nyt mielessä vain takkatuli ja villasukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäloma tarvis kyllä sen helteen ja auringon. Oisko nämä seurauksia maapallon ilmaston muutoksista. Mutta hyvää lomaa sulle!

   Poista
 2. Kesä on mennyt ihan kivasti ja kiireettömästi. Toki huomasi että kun pari päivää paistoi aurinko, virtaa oli aivan eri tavalla. Ne päivät vaan tulo siivottua ja vielä ei ole päivääkään vietetty rannalla. Toivotaan että tänä kesänä kuitenkin vielä ehtii.

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi paistavan jossain vaiheessa auringon vielä! Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Hei Aikku! Sinä ihana Barcelonan tuttu! Kirjauduin lukijaksesi. Ja heti tunnustan, että olen ollut pitkään poissa blogistaniasta, mutta ehkä tämä tästä taas alkaa. Toivottelen sinulle hyvää lomaa ja sitä aurinkoa. Ja mukavaa viikonloppua! Oli kiva "tavata" siellä Gaudin kaupungissa. Instagram on mainio!

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun kävit myös täällä! Kesä vie paljon itseä pois tietokoneelta, siksi tuo insta kätevä. Sulla on siellä upeita kuvia! Niitä ilo katsella! Tänään jo aurinko tulikin esiin!

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun kävit myös täällä! Kesä vie paljon itseä pois tietokoneelta, siksi tuo insta kätevä. Sulla on siellä upeita kuvia! Niitä ilo katsella! Tänään jo aurinko tulikin esiin!

  VastaaPoista
 6. Tultiinpa mekin pohjoiseen lomalle ja kiinnitin huomiota, että kesä on täällä pahasti myöhässä. Toivottavasti tästä ilman paranevat ja kesä jatkuisi pitkälle syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että lämpenee. Täällä kukkii nyt syreenit ja joillakin näyttää juhannusruusu olevan kukassa.

   Poista
 7. Moikka! Nyt vasta ehdin tänne, kun reissun yhteydessä unohdin koko asian. Kiva blogi myös sulla, liityin lukijaksi. Meinaa kyllä välillä masis iskeä, kun ei aurinko paista. Tänään onneksi paistoi kivasti pitkästä aikaan :) Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vierailulle tänne! Toivotaan, että aurinko tulee esiin ja toisi ihan hellettäkin!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com