7.7.2015

Mitä meidän takapihalle kuuluu?

Mitä meidän takapihalle kuuluu? Siellä kukkii monenlaista kukkaa, ja niistä saakin maljakkoon monenlaista ja väristä kukkaa. Tulppaanit ovat hauskaa lajiketta tuolla takapihalla (kuva alhaalla), niissä on tuollaiset "revityt" terälehdet.

Tänä kesänä meillä ei oikein syreenit ole kukkineet hyvin. Osa eri syreenilajikkeista oli ilmeisesti paleltunut osittain (mm. nuokkusyreeni, joka on ollut oma suosikkini). Pitkin kesää pihalta saa poimia kukkia vaikka lahjaksi kyläreissulle. Äidiltäni sainkin lahjaksi Lumipalloheisin oksia, ja ovat kyllä maljakossa kimppuna kauniit. Kyllä ne myös kestävät siellä muutaman päivän ennenkuin alkavat varisemaan.Unikot ovat tänä vuonna näitä silkkisiä punaisia ja kooltaan hyvin suuria. Unikko kukkii kauan kukkapenkissä ei niinkään maljakossa. 


Tämä valkoinen puinen laatikko on Agrimarketista-50%. Laitoin kesäkukat tähän suuriin muovisiin pyöreisiin vanhoihin ruukkuihin, pysyy puupinta parempana. Etsinnässä on isot neliskanttiset korkeat ruukut kesäkaudeksi valkoisena tai harmajana.

Kesää vieläkin odotellessa!

3 kommenttia:

 1. Ihania kukkia ❤️ Kivankokoinen ja näköinen tuo valkoinen laatikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain iloa näin sateisena kesänä, vaikka ei niitä paljoa pysty ihailemaan muuta kuin lasiseinän takaa.

   Poista
 2. Voi miten kaunista, ihania kukkasia <3

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com