19.11.2017

Black Friday - joulunpunaista

Ensi viikolla on  Black Friday, joka on hyvä idea piristämään kaupankäyntiä Suomessa. Monet pienyrittäjät ja myös isommat yrittäjät ovat heikossa tilanteessa laman vain jatkuessa ja jatkuessa. Kauppojen ahdinko on tätä päivää, ja nämä myynninedistämiskampanjat tuovat asiakasvirtoja edes joskus myymälään. Voisin vaikka kirjoittaa tästä sivu tolkulla asiaa, mitä mieltä olen kilpailukyvystä. Arvonlisävero on huipussaan meillä. "Suosi suomalaista" on hyvä ohje meille kaikille.

Olen suunnitellut, jos kävisimme Idea Parkissa Black Friday -tapahtumassa. Viime vuonna keräämäni Siirtolapuutarha kokoelmaan sain ison tarjoiluastian 30%:n alennuksella. Tytöt toivat tämän mulle, kun en ollut itse paikan päällä.


Marimekolla on ollut -20%;n kampanja vielä tänään, ja eilen kävin myymälässä ostamassa tytöilleni synttärilahjat, niistä sitten juttua myöhemmin, kun paketit on avattu. Mutta nämä punaiset kivat Räsymaton pyyhkeet on nyt tarjouksessa, ja ovat kyllä niin jouluiset!

Suosi suomalaista suunnittelua ja designia sekä käy myös kivijalkakaupassa! Tuet näin myös yrittäjyyttä Suomessa.

Leppoisaa sunnuntaita!
4 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen lause on niin totta! Viikonloppuna Tampereen kädentaidot -messuilla oli hieno huomata, kuinka ihmiset ostivat kotimaisia tuotteita. Niitä itsekin pyrin ostamaan niin usein kuin mahdollista.

    VastaaPoista
  2. Que paño de plato más bonito , adore que sea rojo ,, espero que tengas un bendecido semana

    VastaaPoista
  3. Saa myös laatua, kun ostaa kotimaista. Kivat pyyhkeet!!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com