11.11.2017

Ikeasta ostoksia

Ikeasta Kookosta, tyynyjä ja tauluja tuli hankittua, kun lomaperinteeseen kuuluu meillä Ikeassa käynti. Haaparannassa tulee käytyä myös muissa liikkeissä samalla; vaihtelua näydä myös naapurimaan tarjontaa. Lähdemme aina Ikeaan peräkärry perässä, vaikka nyt isompia ostoksia ei tullutkaan tehtyä.  Ikeassa oli esillä paljon uusia huoneita, jotka ovat aina hyviä inspiraation lähteitä. Hayn tuotteet eivät olleet niin ihastuttavat kuin oletin.

Vieherkasvit ovat nyt in ja tämä Kookos on nyt meillä kasvamassa. Hoito-ohjeet pitää vielä selvittää, kun siinä on juurella tuo iso kookospähkinä.
Makuuhuoneeseen ostin uusia tyynyjä, hempeää puuteria (Gurli-nimiset) ja mustavalkoista (Ikean uusi malli). Seinälle tuli uudet taulut, joista nyt vasta tämä Kakutus on seinällä. Ribban kehyksissä oli uusi idea, eli kehyksen voi asettaa paikoilleen kahdella eri tapaa. Uusia ruukkuja viherkasvisisustamiseen tuli myös ostettua sekä yksi iso hauska kookosta muistuttava puu. Sen asettelu sopivaan ruukkuun on vielä kesken.
Joko isänpäivälahja on hankittu ja kakku leivottu?

13 kommenttia:

 1. Me ollaan kanssa puhuttu, että pitäisi lähteä Ikeassa käymään. Nelisen tuntia on ajomatka suuntaansa, joko Washington DC:n lähelle tai sitten Charlotteen. Kivoja hankintoja olet tehnyt.

  Meillä on isänpäivä kesäkuussa. Tämä syksy on niin turkasen kiireinen, kun on Halloween ja Kiitospäivä ja sitten onkin jo joulu.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin jostain,että teillä isänpäivää vietetään kesällä.Ikea on sellainen joka kodin market.

   Poista
 2. Kivoja hankintoja teit!
  Kakku puoliksi valmiina hyytymässä ja muuta lahjaa en hommaamaan, kuin kirsikkasuklaarasia!( joka on hänen herkku)
  Mukavaa illan jatkoa ja Isänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän herkkua siellä on tekeytymässä?Tuleeko blogiin ohjetta?

   Poista
 3. Kivoja ostoksia, Ikeasta löytää aina vaikka mitä:) Lahjat on täällä jo hommattu,mutta kakku on kyllä vielä tekemättä:) Leppoisaa lauantai-iltaa❤️

  VastaaPoista
 4. Kivoja ostoksia olet tehnyt. Täällä on mietinnässä pannukakku tai muffinsit perheen isukille huomiseksi. Lahjat on hankittu ja kortti tehty jo :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin blogissasi kurkkaamassa mitä sulle kuuluu😀

   Poista
 5. Aika ihana tuo kookos! :) Mukavaa isänpäivää!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja ostoksia :) Kakku on jo syöty ja isäntä sai mieleisensä lahjan. Juhlapäivät on aina kivoja.

  VastaaPoista
 7. Kivoja hankintoja :) Olisipa kiva päästä Ikeaan vielä ennen joulua :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com