17.11.2017

Sisustuksen perjantai ja uusi tuoli

Tässä hehkutan uutta tuoliani valkoista Baby Rocket -jakkaraa, joka on tosi kätevä, kun lisäistuinta tarvitaan välillä missä huoneessa tahansa. Toli on myös oikein painava, että ei kannata kaataa varpailleen.  Tuoli kotiutui samalla uuden lampun mukana, ja kai se tämä pimeä aika saa sen aikaan, että jotain uutta sisustusjuttua pitää suunnitella tänne kotiin. Kookos on myös vielä hengissä, pientä ruskeaa reunaa on yhdessä lehdessä. Kaastellut olen tuota suuren kookospähkinän reunaan.

Viikonloppu on edessä ja suunnitelmissa on synttärilahjan ostoa, ompelua ja ulkoilua. Sain ihania tuliaisia Intiasta, kun tytär oli siellä reissussa: teetä, mausteita, silkkiä, kasmiria. Vihreää teetä jo maisteltiin tänään aamulla, oli hyvää.Mitä sun viikonloppuun kuuluu, joko joulu näkyy sisustuksessa?


11 kommenttia:

 1. Tuoli on kiva piristys sisustukseen. Se on nätti ja vielä tarpeellinen silloin, kun on porukkaa ja kaivataan lisäistuimia. Minä käväisen tänään Lahdessa äitini luona ja muuten jatkan kaappisiivousurakkaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ruskeita antiikkituoleja vieraita varten,ovat painavia,joten niistä alan luopua ja nyt tämä yksi klassikko niiden tilalle.

   Poista
 2. Ihania tuliaisia!

  Ajattelin laittaa yhden joulukuusen esille jo ennen Kiitospäivää, joka on torstaina. Me ollaan yleensä reilusti myöhässä, mutta tänä vuonna ajattelin olla liikkeellä samaan aikaan kuin muutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kiitospäivää teille!Meillä on vain kahdet led-lamput jouluisemmat.Ehtii vielä hyvin lähempänä joulua laittaa.

   Poista
 3. Onpa hauska jakkara!
  Vähän siivousta, joulukortteilua ja tähden ripustus. Sellaisia suunnitelmia.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tehdyt joulukortit aina ihania saada!

   Poista
 4. Meiltä löytyy lähes samanlainen tuoli mutta ikää sillä on yli 30 vuotta ja väri on puinen, sen maalamista olen pitkään pohtinut.
  Viikonloppuun kuuluu ihania juttuja, eilen kävin sisustusiltamissa ja tänään tyttären kanssa tallille ja illalla miehen kanssa Raskasta Joulua konserttiin <3

  VastaaPoista
 5. Kiva jakkara ja ihania tuliaisia olet saanut:) Täällä otetaan tänä viikonloppuna ensimmäiset joulujutut esiin ja vähän ruvetaan muuttamaan sisustusta jouluisemmaksi:) Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 6. Onpa kivan näköinen jakkara :) Minun viikonloppuuni kuuluu kranssikurssien pitäminen työporukan naisille, käynti sisustusliikkeessä shoppailemassa ja varmaan askartelua. Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 7. Ihana tuoli!
  Me ei vietetä joulua, mutta vähän juhlan tuntua on töissä jo havaittavissa!

  VastaaPoista
 8. Hyvän näköinen tuoli ja voi varmaan käyttää vaikka kukkajalustana.

  Mielenkiintoinen juttu tuo kookos, toivottavasti kasvaa kunnolla. Meikällä on vielä hengissä avokado, jonka istutin keväällä ja se on nyt juuri tehnyt kolme uutta lehteä - jännityksellä odotan, että miten selviää talvesta.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com