13.5.2016

Keittiöön mustaa

Musta5101 -sarjaan tuli meidän keittiössä täydennystä, kun tiskiharja liittyi joukkoon. Keittiössä voi sisustaa myös tavanomaisilla välineillä, koska joitakin näitä on käytännön vuoksi hyvä pitää esillä kuten nyt tätä ylijäämämateriaalista valmistettua tiskiharjaa. Harjat ovat myös luonnon omaa materiaalia. Ohjeessa sanotaan, että harja pestään välillä astianpesukoneessa, jolloin rasvajäämät lähtevät pois. Kyllä nyt on kiva häärätä keittiössä, kun on näin kauniita välineitä käytössä.
Bambu-luutu on ollut hyvä käytössä. Kuivaa myös helposti eikä jää hajuja. Murut ja läikät lähtevät pöydiltä hyvin. Mustikan tuoksuinen tiskiaine on myös mieleiseni tuote. Kivaa viikonloppua näin mustissa tunnelmissa:)

9 kommenttia:

 1. Ovatpa tyylikkäät! Nuo minäkin pitäisin esillä. Mistä noita voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herttasen verkkokaupasta on tuo tiskiharja ja muut Oululaisesta Miadesign verkkokaupasta.Minusta nyt on kiva katsella keittiössä näitä myös sisustuksellisesti.

   Poista
 2. Tykkään ulkonäöllisesti tuosta sarjasta mutta nyt olen tullut siihen tulokseen että tuo rätti on hyvä vain ulkonäöllisesti. Pyyhkii huonosti sekä alkaa todella helpolla haisemaan. En silti aio luopua siitä sillä en halua keittiööni mitään värikkäitä marketin rättejä. (saahan sitä vähän nirsoilla, eiks saakkin)?
  Tuuhan piipahtaan Suortuvaan, siellä on menossa ihana kesäinen arvonta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artekin pöytäliinan valkomustaan jää luutusta mustaa nukkaa,muutoin pyyhin pöytiä tuolla keittiössä (tasoja siis).Tuun arvontaan osallistumaan ilman muuta!

   Poista
 3. Mä oon ollut tosi tyytyväinen noihin tuotteisiin. Varsinkin tuo astiaharja on ihanan pehmeä tiskata.
  Nää passaa sisustukseen kauniisti :)

  VastaaPoista
 4. Ihania tuotteita <3

  VastaaPoista
 5. Minua hymyilytti, kun eilen avasin nimipäivälahjapakettini, siellä oli tuo Musta5101-harja ja mustikantuoksuista astianpesuainetta. Kiva nimpparilahja :) Sopii myös meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän sattui! Mutta tuo harjakin on ihan unelma, niin pehmeä. Mutta hyvät lahjat olet saanut!

   Poista
 6. Meillä taitaa olla työpaikalla tuollainen tiskiharja. Sillä on ihana tiskata, kun on niin pehmeä.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com