30.5.2016

Kasvun ihme kotona ja Konmaria

Kesäkelit tulivat oikein rytinällä, joten puuhaa riittää omakotitalossa sisällä ja ulkona, että ei kellossa oikein tunnit tahdo riittää. Kesävaatteet  ja -kengät on pitänyt kaivaa äkkiä esille, ja samalla vaatekaapit pitäisi myllätä uuteen uskoon. Joitakin vanhoja vaatteita saa mennä Uffan keräykseen, kun en oikein keksi ekologisempaa käyttöä niille. Ellei innostu puuvillaisista jotain maton kudetta leikkaamaan. Konmarin ideat eivät taida tässä vielä toteutua, värit eivät ole järjestyksessä vielä ja joku voisi näistä joutaa kirpparillekin. Mutta jos sitten lomalla...Sitä ennen kyllä pitää muistaa tilata se aika jalkahoitoon; nyt alkaa olemaan aika, jolloin varpaat saa näkyä.

Minun ja Papusen yhteinen harrastus on nämä itsekasvatetut taimet, joista on tulossa meille kesäkurpitsaa, kurkkua, yrttejä (osa kasvihuoneessa) ja kauniita kukkia. Lisäksi mies ja pappa auttoivat tekemään peruna- ja kasvimaan. Ja kasvun ihmettä saa tämän 3 v 8 kk ihmetellä harva se kerta, kun pääsee kastelemaan näitä sisällä ja tuolla ulkona.Miten kovalla tohinalla siellä mennään? 

2 kommenttia:

  1. Kyllä kevät on ihanaa aikaa, ehtii noita kaappeja sitten syksyn sateissakin siivoilla :D.

    VastaaPoista
  2. Kasvun ja kasvamisen seuraaminen on kyllä yhtä ihanaa ihmettä! :) Täällä mennään kans aika kovilla tohinoilla, monestakin jutusta yhtä aikaa ja limittäin. Kukat kasvaa, päässä soi ja uusi koti löytää uusia kalusteita ja kulmia. :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com