11.5.2016

Siirappia Nicolas Vahé

Tilasin sisustusverkkokauppa Herttasesta muutamia juttuja kotiin. Yksi niistä oli tämä karamellin makuinen siirappi S1, joka sopii esim. kahvin sekaan mauksi. Siirappi on oikein lirua, ja pienikin määrä jo maistuu juomassa. Tätä voi laittaa vaikka jäätelöannoksiin tai jälkiruokiin. Se mikä on hyvä puoli näissä Niclos Vahén tuotteissa, niin ne ovat kauniita sisustuselementtejä myös, joten niitä voi pitää myös esillä keittiön tasolla tai pöydällä. Nicolasin intohimo on hyvä ruoka ja nämä kaikki hänen brändin alla olevissa tuotteissa on käytetty ensiluokkaisia raaka-aineita. Hänen tuotteet ovat saaneet vaikutuksen Ranskasta, jossa hän on viettänyt paljon aikaa myös lapsuudessa. Lisää hänestä löytyy täältä. 

7 kommenttia:

 1. Enpäs ole ennen tuollaisesta kuullut,pitääpä tutustua.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää keskiviikko päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta olen näitä tuotteita itsekin testaillut. Olen tarkka siitä, että onko miten terveellisiä ja lisäaineellisia sekä kuin laadukkaita. Tottakai tulen osallistumaan arvontaan! käykääpä muutkin lukijat osallistumassa!!!

   Poista
 2. Ihan uusi tuote!
  Kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Karamellinmakuinen siirappi. Kuulostaa tosi hyvältä. Yleensä en kahvin joukkoon laita kuin maitoa, mutta jos tuota voisi joskus maistaakin. Ja tuo pullo on nätti. sopisi tähänkin keittiöön.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, tuota mie haluan itselleni. Täytyykin heti tehdä asiaa ja hommata moinen ihanuus.
  Oikein ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan on kokeilemisen arvoinen,jos makuelämyksiä haluaa kahviin.Tämän avulla voi jättää keksin tai pullan ottamatta,ja makeaa korvaa tällä.

   Poista
 5. Makusiirappeja en kotiolosuhteissa ole koskaan maistellutkaan. Maistuu varmasti ihanalta.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com