26.5.2016

Kesän odottelua lasiterassille

Pihalla on alkanut jo tapahtua kasvua, kun on sadellut vettä, vaikka ilman lämpötilat eivät yllä kovin hellelukemiin. Isotuomipihlajan kukkia nappasin maljakkoon terassille ja siellä myös odottaa ulospääsyä iso verenpisara. Tokmannilta ostamani ulkoruukut odottavat myös kukkia, mutta en vielä ole niihin istuttanut mitään. Tulevana viikonloppuna ajattelin hakea ainakin tuonne kasvihuoneeseen tomaatin taimia. Omalta pihalta saa nyt maljakkoon pitkin kesää kukkia, Terassin sisustus on vielä vaiheessa; uuden pöydän ja maton hankkiminen sekä leikkinurkkauksen tekeminen. Verhoakin olen suunnitellut sinne laitettavan ihan sen vuoksi, jos aurinko paahtaa kesällä enemmänkin.


Tänään iltalenkin päätteeksi, kun tulin kotiin niin mies antoi näitä uusia Pandan herkkuja minunkin maistaa; vähän niitä oli kyllä pussin pohjalle jäänyt. Molemmat karkit olivat oikein herkullisia: Pandan Candy mix namut ja Makea rapea suolainen maissisuklaapallerot.  Suosittelen maistamaan!
Millaisia kalusteita sinun terassilta löytyy?

6 kommenttia:

 1. Meilläkin pitäisi olla jokin verho terassilla. Iltapäivän aurinko paistaa siihen niin kuumasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tietäis että Marimekon verho kestäis tuolla lasiterassilla,niin sellaisen haluaisin sinne.

   Poista
 2. Täällä on vielä tomaatintaimet hankkimatta. Viime vuonna vitkuttelin, ja lopulta jäin kokonaan ilman. Se johtui tosin myös kylmästä kesäkuusta. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin huomenna hakea,vaikka ainakin vielä viileät säät tiedossa.

   Poista
  2. Mä ajattelin huomenna hakea,vaikka ainakin vielä viileät säät tiedossa.

   Poista
 3. Minulla on takaterassin laitto meneillään mutta ei vielä valmistu kun tarvitsen pari kuormalavaa :) Kaveri luvannut tuoda heti kun saa sopivia :) Kukkiakaan en ole vielä laitellut mutta ajattelin tässä kesäkuun alussa ostella terassille ja tuohon etupihalle :) Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com