Siispä tänään tein punaherukkamehua oman puutarhan tuotteista viime kesän sadosta, kanttarellikastiketta viime syksyn sadosta, keitin luomuperunoita (Jakobssons ekogård), verilättyjä (harmikseen nämä eivät ole luomua) ja maissia. Viimeksi mainittu on suosikki 3,7 vuotiaalle. Luomua olen pyrkinyt hankkimaan kaupan suppeasta valikoimasta. Hinta on aina korkeampi, mutta mieluummin maksan laadukkaammasta ruoasta. Kyllä ne luomuporkkanat maistuvat paljon paremmalle vaikka keitettynä; hinnassa ei niin suuri ero ole luomun ja tavallisen pussin hinnassa.
Tänä kesänä meillä tuotetaan omaa satoa kasvihuoneessa, terassilla, kasvimaalla ja kasvulaatikoissa. Oma korsi on kannettu kekoon ja toivotaan parempaa kesää tänä vuonna; sato voisi olla parempi loppu syksystä.
Mitä ajatuksia sinussa herättää terveellinen ruoka?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com