18.6.2016

Lehtien säilytysratkaisu

Ensimmäinen huonekaluhankintani oli koivuinen tarjoiluvaunu kauan kauan sitten. Ja nyt olen hankkinut toisen Block tarjoiluvaunun valkoisen ja koivun värisen. Tässä säilytän nyt meidän lehdet ja postit alaosassa ja päälle onkin kiva asetella jotain sisustuksellista, jota voi vaihdella aikaan sopivaksi. Minä laitoin maljakkoon sireeneitä, joissa on lisäksi huumaava tuoksu. Äitini kyllä sanoi, että vähän liiankin. Ei niin sopiva tuoksu allergiselle. Vaunua voi siirtää huoneesta toiseen, kun siinä on rullat. Pintamateriaali on peltiä, joten luulen, että kestää meilläkin käytössä. Kun tykkään kierrättää entisiä kalusteita, niin lehtien aikaisempi paikka oli AmandaB:n viinipuollotelineessä. Sen vein myyntiin kirpparille, kun sille en muuta käyttöä keksinyt. Lehdet kierrätetään osaksi äidille ja loput menee lehdenkeräykseen.Blogin arvonta-aika on huomiseen klo 12 saakka. Käy osallistumassa täällä!!

Missä teillä säilytetään lehdet ja muut postit?

9 kommenttia:

 1. Hieno ja kiva idea!
  Meillä lehtiä säilytetään ikean kassissa.
  Sisustuslehdet ym. Säilytän kaapissa. Joitakin olkkarin pöydän alla. Eli monessa paikkaa!
  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkkarissa minullakin on sisustuslehdet,helppo selailla sohvalla ollessa.

   Poista
 2. Ihanan siisti ja riittävän vähän lehtiä. Meillä on uusimmat lehdet puisessa viinilaatikossa ja puutarhalehdet, jotka säilytän, ovat puuarkussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuarkku vaikuttaa kivalle paikalle.Välistä lehtipino kasvaa,tietää käyntiä lehtikeräykseen.

   Poista
 3. Todella kaunis vaunu! Meillä lehdet ovat rottinkikorissa...siis ne jotka viedään kierrätykseen. Ja muu posti...no ensin keittiön pöydällä ja sitten laatikossa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säilytän myös kodinhoitohuoneen lattialla omassa kangaslaatikossa kierrätykseen menevät paperit.

   Poista
 4. Kaunis vaunu! Meillä on eteisen kaapissa lehtikori, johon heitän luettuani. Sisustuslehdet päätyvät olohuoneen lehtitelineeseen. Joka, usein pursuaa täytenä. :)

  VastaaPoista
 5. Sisustuslehdet ovat mullakin se must-juttu!

  VastaaPoista
 6. Ihana tarjoiluvaunu! Meillä lehdet on vanhassa viinipullolaatikossa, jonka olen tuunannut maalilla ja laittanut alle pyörät.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com