Täällä on herkuteltu mummon perinteisellä raparperipiirakkaohjeella tehdyllä raparperpiirakalla. Ohje löytyy
täältä! Ohjeella saa nopean ja maistuvan piirakan.Päälle tulee paistamisen jälkeen vaniljakastikkeen tyylinen kuorrutus,joka kestää myös pakastamisen. Raparperiä on helppo kasvattaa kotona Ei ole vaativa kasvi ollenkaan. Nuo mehulasit pillin kanssa on ollut hyvä hankinta Clas Ohlsonilta!
Leppoisaa iltaa!
Raparperi on niin herkkua! Mukavaa loppuviikkoa!
VastaaPoistaRaparpeistä saa myös hyvää keittämällä ensin ja lisäämällä vähän sokeria. Sitten vaan rahkan sekaan, niin onpa hyvää.
PoistaRaparperipiirakka on raikasta herkkua!
VastaaPoistaMonet sanoo, että pienenä ne ovat parhaimmillaan. Lienekkö totta. Tämä piirakka tuli pienistä raparperin oksista.
PoistaIhanaa herkkua! Mukavaa viikkoa Aikku
VastaaPoistaNiin on!
Poista