29.6.2016

Raparperipiirakkaa

Täällä on herkuteltu mummon perinteisellä raparperipiirakkaohjeella tehdyllä raparperpiirakalla. Ohje löytyy täältä! Ohjeella saa nopean ja maistuvan piirakan.Päälle tulee paistamisen jälkeen vaniljakastikkeen tyylinen kuorrutus,joka kestää myös pakastamisen. Raparperiä on helppo kasvattaa kotona Ei ole vaativa kasvi ollenkaan. Nuo mehulasit pillin kanssa on ollut hyvä hankinta Clas Ohlsonilta!




Leppoisaa iltaa!

6 kommenttia:

  1. Raparperi on niin herkkua! Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raparpeistä saa myös hyvää keittämällä ensin ja lisäämällä vähän sokeria. Sitten vaan rahkan sekaan, niin onpa hyvää.

      Poista
  2. Raparperipiirakka on raikasta herkkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet sanoo, että pienenä ne ovat parhaimmillaan. Lienekkö totta. Tämä piirakka tuli pienistä raparperin oksista.

      Poista
  3. Ihanaa herkkua! Mukavaa viikkoa Aikku

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com