6.6.2016

Hullaantumista kasveihin ja Marimekon vihreään

Odottelen sormet syyhyten, että pääsen istuttamaan ostamani erilaiset tomaatintaimet tuonne kasvihuoneeseen. Lisäksi sinne tulee itse kasvatettuja kurkkuja ja yrttejä. Tämän viikon säätiedote vain näyttää kovin kylmää, että saapa nähdä kasvatanko niitä vain sisätiloissa. Amppelitomaatti on ollut välillä lasiterassilla ja välillä sisällä. Gladiolukset istutin tänään kukkapenkkiin. Lannoitteena heitin tänään myös pensaille ja kukille kanankakkaa. Ja toivon, että kaikki alkaisi kasvamaan.

Kodin sisustukseen ei ole tässä toukokuussa kovin ehtinyt panostamaan. Vihreää väri on tullut tämän Marimekon tyynyn muodossa sisälle jos ei lasketa mukaan minun innostusta näihin taimien ostoon ja kasvatukseen. Olohuoneesta ja keittiön ikkunoista on kyllä upeat maisemat vihreinä puineen, kun ulos katsoo. Keltaiset istuintyynyt löytyi Prismasta alesta. Sopivat hyvin polyrottinkituolien kanssa.
10 kommenttia:

 1. Onneksi en nähnyt tyynyä eilen...olin meinaan Marimekon myymälässä ja mukaan lähti mekko/tunikka...olisi lähtenyt tuo tyynykin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kävin myös Marimekolla.Ostin sellaisen leikkuulaudan itselle kesälomalahjaksi.

   Poista
 2. Pirteän värinen tyyny ❤️

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää!
  Niin kesäiset nuo keltaiset istuintyynyt!
  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin olen ihastunut tuohon keltaiseen,on niin raikas ja energinen väri.

   Poista
 4. Itsekin kaipaisin kesäksi vähän väriä olohuoneeseen, mutta en ole vielä löytänyt mieluisia tyynyjä sohvalle. Toivottavasti ei ehdi syksy tulla, ennen kuin ne löytyvät :D

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikkaan väriset tyynyt. Sopii hyvin kevään sisustukseen.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com