16.12.2016

Joulukoristeluja

Tänä jouluna taas kaivan esille lasten tekemät joulukoristeet, ne vain ovat niitä ihania muistoja hoitopaikasta ja koulusta. Vuosi vuodelta ne myös ovat ihmeen hyvin säilyneet tuolla laatikoiden uumenissa. Ja vaikka valmiit tehtaiden tekemät joulukoristeet välillä vaihtuvat, ja on kiva saada jotain uutta kotiin; niin silti ne itsetehdyt seisovat urheasti vuodesta toiseen kaupallisten tuotteiden rinnalla hyllyn päällä. Kun tuo touhukas neljävuotias tutkii kaikki joulutavarat perinpohjin, niin hänen iloksi (ja meidän muiden) sain Partyliten piparitalolumisadepallon tilaukseni mukana. samaan sarjaan löytyy myös jättisuuri piparitalo, jonka tyttäreni on ostanut kotiinsa, piparitalo on erittäin näyttävä. Partyliteltä tilasin jouluun sopivia mietoja tuoksullisia kynttilöitä.  Ja joulupukin konttiin on myös menossa Lumikuurotuoksulyhty. Siinä vaihtuu värit hiutaleiden laskeutuessa, kun taas viime vuoden omassa lyhdyssä leijuu vain valkoisia hiutaleita.

Uudesta kevät 2017 kuvastosta löytyy kultaisia, hopeansävyisiä ja valkoisia somisteita sekä uusia kynttiläntuoksuja kuten Auringonlasku, vanilja & Kookos, Kypsät omenat jne. Tuoksutikut ovat myös käteviä kylppärissä tai vaikka autossa.  Mutta nyt vielä ajatukset tulevaan jouluun ja näin lomani alussa ehdin jopa laittelemaan kotiin jouluisempaan sisustusta.Ihanaa joulunodotusaikaa!!

15 kommenttia:

 1. Kauniit koristeet. Tänään karsin omiani rajulla kädellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään kaikki ole joka vuosi esillä.Osa on laatikoissa ja aina tulee ahaa-elämyksiä: onko meillä tämmöisiäkin..

   Poista
 2. Oi miten kauniita koristeita :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulutunnelmaa. Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 4. Noi lumisadepallot on jotenkin niin herkistäviä, niitä aina tyttären kanssa ravistellaan kaupoissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama se on täälläkin.Lattialla oli koristeita,en huomannut kävellessä ohi,niin kaksi palloa meni rikki.

   Poista
 5. Kivat koristeet ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kivoja koristeita, kauniita.

  VastaaPoista
 7. Kauniit koristeet. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com