10.12.2016

String pocket jouluiseen kuosiin

Tänä viikonloppuna on tullut käytyä Tuomaksen markkinoilla ja osteltua paketteja joulupukin apuna. Olen käynyt pienissä käsityöputiikeissa ja löytänyt monta ihanaa pakettia myös niistä. Suosikaa ihmeessä kotimaisia pieniä käsityöyrittäjiä, ostakaa joululahjat heiltä. Laitan tänne omia ostoksiani kuvina ensi viikolla, niin ihania pieniä uusia yrityksiä minulle on nyt tullut tutuksi. Haluan niitä esitellä myös teille!

Kotona laitoin String pocket hyllyyn jouluista somistusta, kuvat eivät oikein onnistuneet, vaikka oli päivänvaloa. Eukalyptysoksia hain siis kukkakaupasta, ne ovat maljakossa ja tuovat hiukan tuoksua ymprilleen. Pari vuotta sitten sain siskolta murattiasetelman joulukukkana, se on edelleen voimissaan. Valkoinen prisma vai olisiko timanttikoriste parempi nimitys tälle metallikoristeelle. Löysin tänään myös Verson tekemiä mustia huopajoulukuusen koristeita, niitä taidan laittaa roikkumaan hyllyyni myös. Hyllyyn tuli lisäksi Iittalaa: Aaltoa, Kastehelmeä ja muitakin designaarteitani kaapista.
Iloista joulumieltä sinne koteihin!

9 kommenttia:

 1. Kaunista ja tyylikästä on olohuoneessasi. Ihanaa sunnuntaita sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!Yritän pitää tavaramäärän pienenä,vaikka välillä on hankalaa.Valokuvia on hyllyssä paljonkin esillä.

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Strong hylly on kätevä, kun koristeita muuttamalla siitä tulee aina erin näköinen. Mukavaa alkavaa viikkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tuosta String-sarjasta. Vaihtelua saa niin helposti.

   Poista
 3. Tuon hyllyn minäkin joskus haluaisin <3
  Noi eukalyptuksen oksat on ihania, meilläkin sellainen löytyy maljakosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime jouluna ostin tytölleni lahjaksi tuollaisen ja toisen tilasin itselle. On sopivan pieni eikä liian iso seinälle. Hinta on ihan edukas esim. tarjouksessa.

   Poista
 4. Tyylikästä ja kotoisaa. Minäkin olen rakastunut noihin eukalyptuksen oksiin. Pari viikkoa sitten ostin ensi kertaa ja tuossa ne vaasissa edelleen hyvältä näyttävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin kestänyt maljakossa jo pari viikkoa. Ja tuosta on tehty kransseja muuten, että sekin voisi olla ihan kiva idea. Ja ei haittaa, vaikka kuivaa oksat.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com