28.12.2016

Kurkistus joululahjoihinLahja on aina lahja; se kertoo lahjan antajan halusta muistaa sinua koko sydämestään. Tässä on kurkistus mitä sydämestä olen itse saanut: Kalevalan ja Lumoavan joulukoristeet, ihana tuoksu Victoria Secretiltä, Balmuirin musta kynttilä ja lahjakortti Marimekolle. Muitakin lahjoja pukki toi, niistä tulee juttua tällä viikolla. Kalevalan joulukoristeessa on ihana tarina taas taustalla missä tilhet olivat pupujen apuna, että he saivat puun punaiset marjat hehkumaan punaista kauneutta myös pupujen kotiin. Siis kysyessään apua ja antaessaan saa. Kalevalan koristeet ovat meillä kuusessa joka joulu; niistä on täällä tarinaa.

Lumoavan joulukoristeen tuotosta osa menee Hopen hyväntekeväisyyteen. Tänä jouluna oli toinen kerta, kun joulukoriste tuli markkinoille. Siitä oli postausta täällä!
9 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja<3 Kalevanlan koristeita menenkin heti tutkimaan netistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kauniita kuusessa,meillä on niitä useampia.Ihanan kummityttöni ansiota.

   Poista
 2. Tosi kivoja joululahjoja!
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti samoin,niin se joulu kohta päättyy.

   Poista
 3. Antamisen ilo❤️ Terkuin rosalitasvintagehome☺️

  VastaaPoista
 4. Voi, miten kivat lahjat. Tuo sydänjoulukoriste on minusta erityisen kaunis. Siitä tuli heti mieleen, että tuollaisia voisi olla kiva antaa jouluisin lapsille ja jotka he sitten voisivat ripustaa aikuisina omaan jouukuuseensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis,ja Lumoava on sitä valmistanut vasta kaksi kertaa eli vuosi sitten on julkaistu ensimmäinen koriste.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com