30.12.2016

Mitäs löytyi alennusmyynneistä?

Vuosi alkaa olemaan lopuillaan. Vuosi sitten laitoin näistä joululahjoista juttua; edelleen ovat suosikkejani. Haikeudella tulee katsottua mitä vuoteen on mahtunut. Nyt lomalla on kuitenkin ollut leppoisaa oloa ja kävimme ostoksilla alessa. Kaupunkireissulla tuli alennusmyynneistä tehtyä hyviä hankintoja. Sokoksella, H&M:llä, Vilassa ja Ginatricossa oli -40-50%:n alennukset ja Stockmannilla -30%. Uusia vaatehankintoja (paitaa, mekkoa, urheiluvaatteita ja asusteita) ja kosmetiikkaa kivijalkakaupasta. Lisäksi olohuoneeseen on tulossa Stokkan verkkokaupan kautta villamatto; se ihana Linie desing Asko. Villa on matoissa kiitollinen materiaali; Iskun yksi villamatto oli kymmenen vuotta käytössä ja edelleen toimisi mattona, mutta laitoin sen kierrätykseen.Nyt on myös kokeilussa Oriflamen ekologinen sarja Eco Beauty. Tilasin niitä ystäväni kautta ja lisäksi tuli uusi ripsiväri ja huulipuna. Herkkäihoisena minulle sopii nuo Oriflamen ripsivärit oikein hyvin.


Tänään vein Papua tätä neljä veetä luistelemaan. Hän oli ihan pakahtua innosta, vaikka ulkojäällä oli vettä kuin Välimeressä. Pystyssä pysyminen oli vielä hakusessa ja kun isin lyhentämä maila olisi vaatinut vielä sen oikean mustan kiekon... Se into ja palo oli käsin kosteteltavaa!.

Huomenna on vuoden viimeinen päivä

Mitä sun uuteen vuoteen kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Oi mitä löytöjä :) Just tuota Vilan raidallista paitaa olen ihastellut ja tahtoisin sellaisen omaan vaatekaappiin.
  Me juhlitaan uutta vuotta perheen kesken. Syödään tortilloja ja muita herkkuja, ammutaan muutama raketti. Illalla lähdemme vielä katsomaan suurempaa ilotulitusta .
  Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon!Tuo Vila on pitkän mallinen,käy tunikasta myös.Kevääksi sitä ajattelin.Ja nyt voi vaikka neuleen kanssa pitää.

  VastaaPoista
 3. Hyviä alebongauksia olet tehnyt. Mukava on ollut vierailla tänäkin vuonna ihanassa blogissasi. Hyvää uutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!Alesta kyllä saa edullisesti,jos koot sopii.Ja on kivoja muitakin juttuja kuten tuo uus villamatto hyvässä alessa.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com