Vohvelit (gluteeniton)
2 munaa
4 dl maitoa
3 rkl sokeria
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
ripaus suolaa¨
2 tl leivinjauhetta
ripaus vaniljasokeria
Sekoita muna, maito, sokeri keskenään ja lisää jauhot+suola+leivinjauhe+vaniljasokeri hyvin vispilällä sekoittaen. Anna turvota. Paistamiseen käytä voita tai sulata n. 50 g suoraan taikinaan.
Tarjoiluun:
kermavaahtoa (vispikermaa tai cremevanillaa)
mansikkahilloa
persikkasurvosta (säilykepersikat soseutin)
Vohvelit ovat meidän perheen vakioherkkua. Kun entinen vohvelirauta hajosi ostimme sellaisen tuplamallin, jolla saa tehtyä kaksi kerrallaan. Tykkään kun aina onnistuu ja valmistuminen on nopeaa :)
VastaaPoistaSehän kätevä,jos tuplana saa paistettua.Tuo meidän on myös kohta vaihdettava,pitää laittaa korvan taa tuo 2:n vohvelin pannu.
PoistaVohvelit on niin hyviä. Silloin tällöin tulee niitä paistettua.
VastaaPoistaHyvää vappuviikkoa!
Nopeasti saa hyvää tarjolle.
PoistaVohvelit on niin hyviä!
VastaaPoistaNäyttää herkulta!
VastaaPoistaNam nyt alkoi tekemään mieli vohveleita :)
VastaaPoista