19.4.2017

Suomi 100 v ja pääsisäiskukat keittiössä

Suomi täytti 100 vuotta ja siihen merkkipaaluun on yrityksen valmistaneet omia Suomi 100 tuotteita. Minäkin kannoin korteni kekoon ja hankin meille Suomi 100 tuotteita kaupareissulta. 

Pääsiäisen jälkeen viikko on mennyt flunssan kourissa ihan totaalisesti. Harmittaa oma jaksaminen, kun flunssa ei halua edes hellittää. Pääsiäinen meni myös sairastaessa, joten viikonlopulle odotetut lämpimät kelit ovat enemmän kuin tervetulleita. Pääsiäisen kukat ovat edelleen hyvässä voinnissa ja ovat edelleen kuten tuosta alakuvasta voit nähdä. Papukaijatulppaanit ovat tuossa kuvassa punaiset, niissä on erikoisuutena hapsureunat. Pienet narsissit kukkivat tuossa matalassa ruukussa. 

Kauppareissulta löysin herkullista Dammerbertin uutta suomalaista suklaata, joka on muuten myös ihan gluteeniton valkosuklaamustikkasuklaa. Sisustajana ostan usein myös Suomi 100 vuotta kunniaksi nämä kauniit Amanda B:n valkoiset servetit. Suomalaiset yritykset ovat tuoneet markkinoille paljon erilaisia tuotteita 100 vuotiaan maamme kunniaksi. Esimerkiksi vanha suomalainen design brändi Artek lanseeraa numeroidut tuolit toukokuussa, Marimekolta löytyy oma juhlavuotta varten suunniteltu Otso -kangas ym. Muuten tuo Otse kangas on oikein kaunis kuosi, sellainen maanläheinen. 
Tässä nämä uutuudet ja blogiarvonnan yllätysjuttuun näitä lähtee huomenna myös mukaan pakettiin. Blogiarvontoja on aina mukava järjestää, koska niitä on nykyään hyvin vähän täällä blogeissa. Toivottavasti muutkin bloggaajat innostuvat järjestämään blogiarvontoja?
Onko sinulla Suomi 100 vuotta lempparituotetta? 

5 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on sitkeää flunssaa ollut.Onneksi tulee viikonloppu!

   Poista
 2. Suomi-suklaa lähtee testaukseen😊

  VastaaPoista
 3. Oli hyvää!Tuo oli hinnaltaan arvokasta,mutta erinomaista ja laadukasta.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista flunssasta :) Tuo suklaa on pakko ostaa ja maistaa :) Rentoa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com