11.4.2017

Diy: pääsiäiskukko ja pajunkissat höyhenissä

Sain tämän ihanan pääsiäiskukon, kun pieni Papu sitä kiikutti lahjaksi.Hän oli sen tehnyt päiväkodissa. Kananmunakennosta oli leikattu tuo kukon osa, ja siellä sisällä oli oikeasta kananmunan kuoresta tehty paikka mullalle ja ruoholle. Täytyy vain muistaa kastella kukkoa, että ruoho ei kuihdu. Ruohon reunassa oli myös pieni keltainen pehmeä pääsiäistipu mukana. Viime vuonna pääsiäinen näytti meillä tältä.  Nuo värikkäät pääsiäismunat oli nytkin esillä (väri kun on oikein upea), mutta nehän tuli heti napsittua ohi mennessä kupista.

Kaivoin omat pääsiäiskoristeet esille, ne lasten itse tehdyt ja viime vuonna ostamani strutsinhöyhenet ja -pääsiäismunat, jotka ovat kyllä ilo silmälle. Ruskea ja vaaleasävy höyhenissä on sopivasti luonnon omaa väritystä.

PS. Muista myös blogin Nicolas Vahén tuotteiden arvonta!!!

Tässä nämä vaaleat ja ruskeat höyhenet, jotka ovat hempeät tässä mustavalkoisessa House Doctorin maljakossa. Pajunkissat sain siskon tytöltä, kun heidän tontin lähellä on paljon pajuja. 

Joko sinä olet pääsiäistunnelmissa?

7 kommenttia:

 1. Voi että miten sievä kukko. Nuo lasten askartelut ovat aina niin ihania. Saa nähdä mitä meidän kuopus huomenna tuo kotiin päiväkodista, jotain kuulemma on askarreltu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on joka vuosi askartelut esillä,vaikka lapset isoja.Ja nyt tämä pieni Papu jatkaa perinteitä.Hyvää pääsiäistä!

   Poista
 2. Suloisen kukon olet saanut lahjaksi. Lasten askartelemat jutut ovat kyllä niin mieltä liikuttavia!
  Ihana perinteen jatkaja - Papu <3
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääbon vaan niin parasta itsetehtyjä!Perinteet aivan huippua!

   Poista
 3. Voi kun on suloinen pääsiäiskana. Ihanaa positiivista energiaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoho oli jo tänään nuupahtanut,leikkasin sitä ja ❤lla hoidan.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com