22.4.2017

Matto keittiössä

Miten löytää sopiva matto keittiön lattialle? Tämä ruudullinen kevyt matto löytyi Askon mattovalikoimasta. Kooltaan se on 160x230cm, että se mahtuu olemaan 7-8:n tuolin alla siten ettei se jää tuolin jalkoihin kiinni. Pienempi matto ei olisi edes ollut silmälle sopivan näköinen. Maton pintaan ei tartu pöly; murut ja roskat voivat näkyä, mutta on helppo imuroida ne pois. Keittiön maton materiaali on hyvä olla polypropeenia ja myös muovimatto on hyvä valinta. Pappelinan kapea matto onkin meillä keittiön tiskipöydän vieressä; laattalattia on kova, niin jalan alla on mukava pehmeä muovimatto.


Olohuoneeseen olisi kiva saada kesäksi myös helppohoitoinen matto, koska meillä kuljetaan paljon ilman kenkiä ja oleskellaan paljon terasseilla. Joten puhdistamisen puolesta on myös oltava "ei helposti likaantuva". Sellaisen maton metsästys sitten seuraavaksi alkaa. Olisiko sulla vinkata hyvää kesämattoa?


Pidätkö sinä keittiössä mattoa lattialla? Mikä on mielestäsi hyvä matto?

9 kommenttia:

 1. Arvaa olenko minäkin pohtinut juuri tätä samaa asiaa. Keittön matto on varmaan vaikein sisustuselementti :) Uusi pöytä on, mutta matto pitäisi saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askossa on edullisia mattoja ja usein tarjouksessa.Tämä matto on toiminut meillä nyt:ei kerää pölyä itseensä ja sopivan suuri.

   Poista
 2. Meillä on aina ollut keittiössä matto mutta nyt varmaan viimeisen kk.den aikana ei enää ole. Se oli aina sotkussa ja roiskeissa niin en jaksanut sitä enää katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se just ongelma on,siksi tumma väri nyt tässä matossa.

   Poista
 3. Meillä on keittiössä vain kapea matto kaappien edessä. Mattoni on kevyt ja helppo pestä. Kuteena kangas ja muovi, joten kuivuu nopeaa. Tuo sinun mattosi on todellakin helppo pitää puhtaana.

  VastaaPoista
 4. Kiva matto!
  Tuo kelpaisi meidänkin keittiöön;)
  Nyt meillä on puuvillainen musta-valkea-harmaa matto keittiössä ja valkoiset raidat ovat vain hetken valkoiset, kiitos nelijalkaisen ystävämme;)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen matto :) Meillä on tällä hetkellä ruokapöydän alla iso karvalankamatto joka kaipaa ehdottomasti pesua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kyllä helppohoitoinen tuo matto.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com