28.4.2017

Ideaa terassille ja parvekkeelle


Kohta on aika suunnata katseet ulkoilmaelämään. Lasiterassi odottaa meillä jo siivousta. Kun ilmat lämpiää, niin ei mene kauaa, kun sitäkin tilaa pääsee käyttämään.

Uudet kivat ruukut ovat aina ilo silmälle terassilla. Nämä kotimaiset kierrätysmateriaalista tehdyt ruukut löysin sattumalta Fortumin lehden sivuilta. Tuotteen valmistaja on Orthex, joka tekee nämä yhteistyössä Fortumin kanssa kierrätysmuovista. Itse olen usein kasvattanut esim. rasseja ja laittanut ihan parvekelaatikkoon kasvamaan. Terassilla viihtyy myös yrtit. Omat basilikat kasvoivat yhtenä kesänä valtavasti, ja olivat myös hyvännäköiset sisustuselementtinä terassilla.

kuva lainattu: www.orthex.fi
Iltoja varten kattoon voi ripustaa lamput. Meillä on ollut nämä mustat House Doctorin ledlamput toista vuotta katossa.
Ihania lepotuoleja on ollut nyt Jyskin valikoimissa, jos haluaa oikein rentouttavan laiskanlinnan terassille. Uutta skandinaavista tyyliä taas edustaa Hayn Hee-tuolit ja Hayn uusi mallisto Palissade.

www.hay.dk


Matto kruunaa myös tilan. Askossa on hyviä valikoimia myös kosteisiin tiloihin ja ihan terassille sopivaa mattoa. Meidän uusi keittiön matto sopisi myös terassille.CHECK-matto
kuva lainattu: www.asko.fi

Laittaisin myös terassille kivan pitkän verhon, jolla saa luotua tunnelmaa ja väriä. Tämä Marimekon Hyasintti- kangas on aivan nappivalinta.

Hyasintti -sisustuskangas 2,5 m
kuva lainattu www.marimekko.fi
Mitä sinä laitat kotiin terassille?

5 kommenttia:

 1. Meillä on aika askeettinen terassi, siellä on kovapuinen ruokailuryhmä eikä muuta. Uudet pehmusteet pitäisi hankkia ja tuollaisen valot kattoon olisi kiva lisä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo lasitettu terassi,niin tavarat säilyy siellä ympäri vuoden.

   Poista
 2. Ihanat ruukut, haluan tuollaisia myös terassille.
  Oikein ihanaa vappua
  Katja - willalemmelle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tumma väri oli mun mielestä kans hyvä näissä ruukuissa.

   Poista
 3. Meillä on aika tylsä terassi ollut jo monta vuotta. Melko vähän on tullut vietettyä siellä aikaa parina kesänä. Ehkäpä juuri sen vuoksi, että kaipaan vähän suojaisampaa ja viihtyisämpää terassia.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com