25.8.2017

Partyliten kynttiläpurkit ja uudet tuoksut

Näin syksyn lähestyessä on yksi merkki kotona iltojen pimetessä se, että kynttilöitä tulee sytyteltyä luomaan valoa ja tunnelmaa kotiin. Käytän sekä kotimaisia että Partyliten kynttilöitä meillä. Partyliten syyskuvasto onkin lanseerattu elokuun alussa. Näin tänään myös uuden joulukuvaston, ja siellä on kyllä myös ihania tuotteita ja tuoksuja tulossa.

Kynttiläpurkit ovat olleet omia suosikkejani, ne ovat sisustuselementtejä ja kun valitsee mietoja tuoksuja, niin toimivat myös ilmanraikastajina kotona. Näihin tulee kaunis valaiseva valo, valaisee kuin lamppu. Meillä on nyt tämä Juniper Citrus Mint (sitruunaminttu) vessassa. Purkista jää myös säilytysastia metallisen kannen kera, kun purkki on tyhjä.Persimmon Cider on persimonin, mandariinin, omenan ja kanelin tuoksuinen. Minä ja nuorempi tyttöni tykkäsimme tästä erityisesti. Tytär halusikin tämän itselleen. Näissä on kauniit kuvat purkkien etiketeissä.

Juniper Citrus Mint on sitruunainen hento tuoksu, jossa on aavistus minttua mukana. Kynttilät ovat valkoisia, kun kannen avaa.
Onko Partyliten kynttilät sinulle tuttuja?


10 kommenttia:

 1. Partulitet on tuttuja kyllä. Ihania nuo alimmaiset kynttilät ☺ Mukavaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynttiläpurkit!
  Partyliten tuotteet on tuttuja. Maanantaina menen taas yksille kutsuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään myös kutsuista,vasta kävin vaatekutsuilla.Ihana,kun on esittely ihan vain niille,jotka on paikalla.Ja näkee tuttuja.

   Poista
 3. Kuulostaa ihanilta tuoksuilta ja kauniit nuo purkit😍 Nuo uutuustuoksut ei olekkaan yhtään tuttuja, vanhemmat kylläkin..Pidän kovasti kaikista Partyliten tuotteista.. Ihana kun tulee syksy ja kynttiläkutsuja, niin pääsee tuoksuttelemaan/ihastelemaan uutuuksia..Mukavaa viikonloppua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat mieleisiä tuoksuja,lisäksi mulla on pellavatuoksu näistä Signaturetuoksuista.Se on myös ihana.

   Poista
 4. En oo koskaan ollut Partyliten kutsuilla, kun aina on ollut työvuoro kutsujen kans samaan aikaan.. oon kyllä kuullut niistä paljon hyvää! :) Oon hirvee kynttilähirmu ja meillä niitä poltetaankin aika reippaasti syksyllä ja talvella! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlainen täälläkin,tykkään myös tunnelmallisista kynttilävaloista.

   Poista
 5. Vitsi tuo sitruunamelissa olis varmaan meikän ehdoton lemppari, kuulostaa ainakin tosi ihanalta. Eilen sytyttelinkin eka kertaa kynttilöitä iltasella.

  VastaaPoista
 6. Tuttuja on ja kutsujakin joskus tullut pidettyä! En vain enää innostu noista tuoksuista, vaan tyydyn tavallisiin tuikkuihin ja kynttilöihin.
  Kauniita kyllä nuo purkkikynttilät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin purkkeihin saa kivasti tavaraa säilöön,kun on tuo kansikin.Käytän myös kannettomia kynttiläpurkkeja kaapeissa ja hyllyllä säilytysastioina mm.puuhelmille ja kynille,simpukoille jne.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com