27.8.2017

Syksyisiä sisustuskuvia

Näin kylmänä ja pimeänä iltana sunnuntaina on mukava käyttää aikaa sisustuksen suunnitteluun, kun sohva on tänään vetänyt puoleensa enemmänkin. Syksy tuo mukanaan aina uusia värjejä ja materiaaleja sisusustukseen. Selailin mitä netistä löytyy inspiraatioita eri tiloihin kotiin. Olohuoneeseen löytyy pyöreää ja metallista pöytää. Viherkasvit ovat nyt suosittuja ja ne myös puhdistavat ilmaa kotona. Omien viherkasvien mullan aioin vaihtaa tuolla ulkona kesällä, mutta se on vielä tekemättä.Makuuhuoneeseen  on ihania harmaita, pastellisia ja valkoisia tekstiilejä mm. pellavaa. Sänkyyn tehdä muhkeita tyynytkollaaseja. Tässä kuvassa on myös hyvä maalin sävy seinässä, jos ei halua mustaa tai harmajaa. 

Tauluihin mustavalkoisia printtejä ja viherkasveille näitä paperipusseja tai säilytystilaa tavaroilla.Led-valoketjut ovat myös sisällä tai terassilla hyvät tunnelmavalaistuksen tuojat. Seinään kiinitettävät makuuhuoneen lamput ovat käteviä, kun niitä voi suunnata ei kohtiin. 
Seinän värisävyinä on nyt myös beigeä. Tyynyt pehmeää samettia ja rottinkihuonekalut ovat nyt myös in. Ruskeaa löytyy taas myös sisustuksesta.


Marmori on myös tässä leikkuulaudassa nappimateriaali ja petroolin sävyiset astiat.                                     * kuvat lainattu www.ellos.fi 


                                  Löytyykö näistä sinulle mieleistä väriä tai tuotetta?

11 kommenttia:

 1. Kauniita syksyisiä kuvia olet nostanut esille. Ja, kyllä tuo beige ja maanläheiset värit innostavat. Niitä löytyykin meiltä jo aika paljon, valkoisen ja harmaan kauden jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen kausi on tosiaan jäämässä taka-alalle.Nuo lämpimät sävyt kyllä pehmentää valkoista myös lisänä.

   Poista
 2. Kivoja juttuja! Itse en ole aloittanut vielä mitään sisusteluja, mutta suunnitelmia toki on.
  Tuossahan on juuri sama valosarja, jonka ostin viime viikolla parvekkeelle.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valosarja on nätti!Airamilla on muuten valon ansiosta latautuva valosarja,eli käy sinne missä ei ole pistorasiaa.

   Poista
 3. Voi tässä oli monia juttuja mitä meiltä kotoa jo löytyykin, kuten nuo valot (valkoisina, sisustuskorit ja paperipussit! Haaveilen myös pellavaisista petivaatteista <3 Syksyn sävyt on niin kauniita, ihanat kuvat valitsit tähän postaukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellavaiset ovat minunkin haave!Välistä syksyn värit ovat ihan mukavia!

   Poista
 4. Ensimmäisessä makuuhuoneen kuvassa olisi seinän väri juuri minun makuuni.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vierailusta :). Pellava on tällä hetkellä pinnalla omassa mielessä.

  VastaaPoista
 6. Alimmaisesta sain ideaa itselleni ja paperipussikuva myöskin innosti minua! Mukavaa alkavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva,kun innostuit!Nuo paperipussit käteviä:säilytykseen tai peittää esim.kukkaruukku tms.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com