22.8.2017

Pieniä sisustusjuttuja keittiöön

Pieniä sisustusjuttuja keittiöön tuli hankittua ja se on tämä laadukas pilvitabletti. Arjen siivousta helpottavat keittiössä, ainakin pöydällä joko tabletit tai pöytäliina. Artekin Sienna pöytäliina on ollut kaapissa jemmassa pitkän aikaa, kun olen halunnut pitää ihan valkoisen pöydän pinnan esillä keittiössä.

Kesällä on mukava pitää kukkia pöydällä keittiössä, niin ne tulevat paremmin esille yksiväristä pintaa vasten. Tämä musta pilvitabletti on sikäli hauska muodoltaan ja kestää pesusta pesuun, kun sen käsin tiskialtaassa pesee ja kuivaa. Tabletti on myös konepesun kestävää materiaalia.  Pohjassa onkin ihan maininta, että tälle on valmistaja KgDesign hakenut myös patentin. Tabletti on hyvin taipuisa ja pehmeäkin. Tämmöinen pilvi nyt leijailee meidän keittiössä.


Pilvitabletti on meillä usein käytössä, joten kulutusta tämä pilvi kestää hyvin. Tilasin tämän nettikirpparilta, ja meiltä joskus joutaa myös eteenpäin. Luulen, että tälle on kyllä käyttöikää vuosia, koska sopii myös hyvin vaikka aikuisellekin.


Keittiöön tuli ostettua myös uusi sisustustuote; pesuaineille ja keittiön muille esillä oleville tarvikkeille musta metallikori. Metalliset pienet korit ovat kyllä käteviä kodin tavaraoiden järjestyksen pitämiseen. Olen laittanut koriin käsitiskiaineen, öljypullon ja usein käytetyt mausteet kuten pippurimyllyn Nicólas. Kori pitää tason siistinä. Siivousta helpottaa se, että tarvitsee vain siirtää koria ja pyyhkiä sen alta pois jäljet.
kuva lainattu. www,karkkainen.com
Elokuu on jo ehtinyt yli puolen välin. Muita uusia sisustusjuttuja on tullut kotiin hankittua mm. makkariin, Uuden lampun ja verhon lisäksi sinne on tulossa muutakin, joten niistä oma juttunsa tulossa tällä viikolla! Uusia Partyliten kynttilöitä onkin myös keittiössä vino pino, niistäkin tulossa juttua. Syksy saa taas innostuksen enemmän sisustamiseen, kun illat hämärtyy ja ulkona viihtyy vähemmän. Kun tavarat ovat järjestyksessä koreissa, niin ne on helppo löytää ja ovat myös visuaalisesti kauniita kotona katsoa.


Mitä sinulle kuuluu?


16 kommenttia:

 1. Ihana pilvitabletti. Tommonen kori olis kiva, mutta ei ole tilaa säilyttää...tai ainakaan järkevää paikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kori ei ole iso, mahtuu keittiön tasolle hyvin.

   Poista
 2. Kiitos, kuuluu hyvää! Vähän tuumailua sisustuksen suhteen, kun poika muuttaa syyskuussa pois kotoa. Yksi huone vapautuu ja teen siitä vierashuoneen, jonne tulee hieman hankintoja ja ilme muuttuu!
  Kivaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on siellä muutosta tulossa paljonkin kotiin!

   Poista
 3. Kiitos hyvää :)
  Itselläkin on vaikka mitä mielessä sisustuksen suhteen. Se sisustuskärpänen puraisee aina näin loppukesästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja niistä sun blogissa nähdään sitten jotain kivaa? Jäädään kuulolle.

   Poista
 4. Onpa hyväntuulinen tabletti :).

  Piiiiitkän sisustusinnottoman kauden (joka on siis kestänyt jo vuosia) mulla on suunnitteilla käydä huone kerrallaan läpi sillä mielellä, että hoitaisin pois päiväjärjestyksestä sellaiset pikku jutut, jotka häiritsee joko toimivuusmielessä tai muuten vaan. Ja jos samalla saisi hankittua jotain uutta pientä piristystä, olis kiva. Kaikki on junnannut niin pitkään paikallaan, mikä on tietty tavallaan hyväkin asia, koska kertoo siitä, että ehkä olen enimmäkseen tyytyväinen nykyiseen. Tai sitten pysähtyneisyys on ihan vaan laiskuudesta johtuvaa :). Ehkä molempia..

  Ja siis tämä(kin) homma on enää aloittamista vaille valmis :D

  VastaaPoista
 5. Täällä myös sisustusinto kasvaa. Mä oon katsellut samoja koreja jos ostais uuteen kodariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kurkata sun blogiin, jos siellä on teidän rempasta uusia kuvia!

   Poista
 6. Itse olen ihan hurahtanut noihin metallikoreihin kun niissä pysyy tavarat paikallaan ja ne on vieläpä niin nätitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ovat tavaran säilytykseen nuo korit.

   Poista
 7. Onpas kiva tuo pilvitabletti,hauskan näköinen😍 Keittiöön olisi kyllä tuollaiset korit tarpeen..tuntuu että sitä tavaraa aina pyörii pöydillä vaikka kuinka siivoaisi ja järjestelisi:) Mukavaa viikon jatkoa🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvi on kyllä tuossa tabletissa hauska idea. Nuo korit ovat kyllä käteviä, ja hinta on myös edullinen.

   Poista
 8. Syksy on mukavaa aikaa kodin sisustamiselle, kun aikaa sille jää enemmän kuin kesäisin. Minäkin katselin kaupoissa jo vähän sillä silmällä uusia tyynynpäällisiä, mutta vielä en ostanut.

  Nuo metallikorit ovat kyllä näppäriä pienen tavaran säilytyspaikkoja ja tekevät esim.keittiön yleisvaikutelmasta heti siistimmän näköisen. Kärkkäiseltäpä olet löytänyt kivoja koreja inspiraatioksi! Täytyypä kurkata heidän valikoima.

  Mukavia syyskesän hetkiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kävin myös tänään taas katsomassa uusia tyynynpäällisiä makuuhuoneeseen. Ihastuin sellaisiin puuterin sävyyn, jossa oli kultaisia graafisia kuvioita. Tänään siis kauppa oli taas Kärkkäinen.

   Poista
 9. Olipa kiva saada vinkkejä kodin sisustukseen. Tässä on kesä mennyt pitkälti saaristossa, joten tässä vaiheessa alkaa jo kaivata kodin laittamista. Niin käy aina syksyn tullessa. Nuo korit ovat kivannäköisiä ja käytännöllisiä. Niitä pitää harkita keittiöön. Ja kivoja piviä!
  Leppoista elokuun loppua!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com