30.8.2017

Valkoinen aito lampaantalja - kauan sitä etsinkin

Valkoinen aito lampaantalja on ollut haaveena jo kauan aikaa. Mistä sellaisen löydän? Olen etsinyt ja etsinyt. Löysin sen asuntomessuilta Zafira-yrityksen messuosastolta ihan super kauniin valkoisen islannin lampaantaljan. Talja on nyt esillä kotona divaanin päällä. Alussa siitä lähti pientä valkoista hentoa nöyhtää, mutta näyttää hiipuvan. Talja on reilun kokoinen ja tuo väri on ihan  nappivalinta. 

Tänään iltapäivällä sateisen aamun jälkeen paistoi aurinko näin kirkkaasti kuten tuossa alakuvassa näkyykin. Sain kuvaankin talteen hienot auringonsäteet. Nämä valonsäteet ovat niin harvinaista ilmiöitä, että näitä kyllä toivoisi lisää. Tuohon divaaniin on ihana mennä rentoutumaan, se on meidän hyggeilynurkkauksessa.

Divaani on ostettu Ikeasta ja se on Kivik-sarjaa. Marimekon tyynyt vaihdan vuoden aikojen mukaan tähän divaaniin. Nyt siinä on pinkkiä ja raitaa tällä kertaa. Tiiliskivi- tyynynpäällinen on paksua kangasta, ja on hyvin ajaton. Samasta sarjasta olen laittanut tyttären huoneeseen sängynpäälliseksi ihan kankaan mustavalkoisesta Tiiliskivi-kuosista. Siitä on täällä ollut kuvia!

Divaani on ollut meillä kauan, ja täältä voitkin katsoa siitä ensimmäisiä kuvia. Hui, onpa se ollut jo kauan meillä ja on ollut oikein laadukas Ikean tuote. Tuo ihana talja on mukava jalkojen alla tuossa divaanissa, lämmittää ja on vaan niin ihanan pehmeä. Tykkäisitkö sinä taljasta?

 
                                                                                                                          -sisältää mainoslinkin

 Joko taljat on kaivettu esiin ?

14 kommenttia:

 1. Oi, kaunis valkoinen talja. Täällä on taljat vielä varastossa, vaikka pojat jo kyselivätkin koska otan esille. Keittiöntuoleilla kun taljoja on ollut, on mukava aamupalalla istua lämpimän taljan päällä. :)

  VastaaPoista
 2. On talja esillä, mutta ei olohuoneessa. Mindi ja Roosa kiinnostuisivat heti, jos sen toisi olkkariin ja se ei saisi hetken rauhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just lemmikkien mieleen meilläkin ollut!

   Poista
 3. Talvi tulee, vaikka en yhtään tykkää. Voisin kietoutua tuohon ihanaan taljaan ja herätä keväällä.

  VastaaPoista
 4. Tuo on kaunis. Haluaisin joululahjaksi saamalleni nojatuolille taljan, talvisin tuo Hayn tuoli on hieman kylmä istua.

  VastaaPoista
 5. Ihana!
  Taljat on vielä vaatehuoneessa. Kohta ne voiskin ottaa
  jo esille.

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja ihanan iso! Ei vielä lämmitellä taljoilla!
  Kivaa syyskuun alkua!

  VastaaPoista
 7. Ihana talja <3 Meillä on muutama lampaantalja vintissä, mutta ne ei ole yhtään noin kauniin valkoiset vaan just sellaset kellertävät lampaan näköiset :P Eikä niitä tosiaan voi ottaa käyttöön, sillä meidän koira rakastaa niitä ihan liikaa. Edellinen päätyi sen toimesta pitkin pihaa 5cm x 5cm paloiksi :/

  VastaaPoista
 8. Äitini koira tykkäsi myös tästä ja naapurin kissa,joka salaa kipittää sisälle joskus.Menee taljan päälle nukkumaan!

  VastaaPoista
 9. Meillä on nää esillä kesät - talvet, koska meijän leasing tiibetit nukkuu näitten päällä ;)

  VastaaPoista
 10. Ihana talja♥ Nuo ovat niin kivoja sisutuksessa syysvilakoilla:) Tänä syksynä pitäisikin ostaa muutama uusi talja penkkejä koristamaan. Mukavaa alkanutta syyskuuta sinne!

  VastaaPoista
 11. Hei pitkästä aikaa!! Upea tuo talja. Minulla on kesät talvet talja kampaustuolini päällä. Mukavaa syyskuun alkua!!!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com