20.9.2017

Miten teen pieniä asetelmia pöydälle?

Miten teen pieniä asetelmia pöydälle`? Pieniä asetelmia kotiin on kiva tehdä, koska niillä saa vaihettua sisustukseen ilmettä helposti. Omalta pihalta voi löytyä kukkia, oksia. heiniä tai sitten kukkakaupan valikoimista löytyy myös erikoisiakin kukkia tai oksia. Lenkkipolulta kannattaa myös katsoa, mitä sieltä voi löytyä.

Lentsu on ottanut kyllä sellaisen otteen minusta, että enpä muistakkaan koska olisin ollut näin sairaana. Toivottavasti sinä olet säästynyt karmealta syysflunnsalta. Olen syönyt tuoreina marjat pensaista ja ottanut Fitlinen vitamiineja tunnollisesti; silti se iso pöpö tuli ja kaatoi sänkypotilaaksi, Mutta tässä toipilaana jo pystyy kirjoittamaan kauniista asetelmista, joita olen tuolta Muuton ja Bloomingcillen Instagramista nyt bongaillut. 

Maljakot ja luonnon omat oksat tai kasvit ovat olleet usein niissä myös mukana. Meillä on erilaisia heiniä ja paljon kauniita Pihlajan oksia oranssine marjoineen tuolla pihalla. Niistä tulee asetelmia viikonloppuna maljakkoon. Oma äitini on ison puutarhan omistaja, hän oli myös laittanut marja-aronian oksia maljakkoon. Nekin ovat kivat maljakossa! Retro -ja savulasimaljakot ovat nyt kovin suosittuja väreiltään.


kuva lainattu: https://www.instagram.com/muutodesign/Tässä on ihana kuivunut oksa maljakossa. Huomattko, että asetelmaan riittää vaikka yksikin oksa tekemään asetelmasta kauniin. Lisäksi joku pieni astia tai esine alustalla. 
kuva lainattu: https://www.instagram.com/bloomingville_interiors/ 

Tuliko näistä sinulle ideaa mitä maljakkoon voisi laittaa omalta pihalta?


12 kommenttia:

 1. Voi tuo flunssa on niin ärsyttävää. Mulla se kesti kuus viikkoa ja samalla oli ihan kauhea korvatulehdus.
  Tykkään tosi paljon noista isoista, lasisista maljakoista. Itselläni on Ikean piparipurkissa tälläkin hetkellä kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä onko minulla yhtä pitkä tauti. Tänään kävin Jyskissä kotiin tullessa, niin eiköhän maljakko lähtenyt taas mukaan...

   Poista
 2. Harmi tuota lenssua..toivottavasti paranet pian♥ Ihania on tuollaiset isot maljakot..meidän pihalla kasvaa edelleen ruiskaunokkeja niitä välillä keräilen maljakkoon,eipä oikeastaan muuta:) Muutaman pudonneen villiviinin lehdenkin otin sisälle pöytää koristaamaan..olivat niin kauniin punaisia:) Rauhaisaa syyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onkin ollut järkky tauti. Ruiskaunokit ovat ihania, viime vuonna meillä oli myös tuolla puutarhassa niitä kasvamassa. Ruskakin on kaunista Suomessa! Samoin sulle rauhaisaa tulevaa viikonloppua.

   Poista
 3. Kivat kuvat olet poiminut. Lasipurkit täälläkin käytössä maljakkoina. Ja,pihalta/luonnosta löytyy aina jotain kivaa sisälle tuotavaksi.
  Paranemisia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Luonto on hyvä kukkakauppa.

   Poista
 4. Flunssaa tuntuu olevan liikkeellä. Paranemista Sinulle! Meillä on monta maljakkoa nyt, on ruusuja ja on ihan pihalta värikkäitä oksia! Mukavaa loppuviikkoa Sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värit nyt hurmaakin syksyllä, minä käyn huomenna katsomassa mitä uutta sieltä pihalta löytyy.

   Poista
 5. Toipumisia vaan sinne! Tiedän, että flunssa on sitkeä!
  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 6. Täällä kaksintaistelu flunssan kanssa menossa ja eipä paljoa jaksa enään kuin niistää ja yskiä ja kitata kuumaa mehua....Ystävä pyysi syömään, sanoin etten voi syödä mitään mitä pitää pureksia pitkään, koska happi loppuu nenän ollessa tukossa ja suuauki on erittäin rumaa syödä. Tyydyttiin pelkkään kahviin :D

  Paranemisia ja ihania suunnitteluhetkiä...

  VastaaPoista
 7. Kauniita asetelmia♥ Mukavaa kuluvaa viikkoa ja paranemisia sinulle♥

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä paranemiseen. Minä olen vielä välttynyt flunssalta. Maljakossa ei ole ollut vähään aikaan kukkia, mutta ulos olen tehnyt syysistutuksia.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com