10.9.2017

Habitaren lippujen voittajat - blogiarvonta

Blogissani on ollut arvonta ja, koska blogini painottuu sisutukseenm niin mikä sen parempaa tiedossa kuin Habitaren -messut ja sinne palkintona blogiarvonnassa liput.

Meillä on tänään ja eilen käyty metsässä samoilemassa, vaikka välillä on satanut, niin puolukoita ja sieniä on löytynyt jonkin verran metsästä. Sade yleensä kasvattaa sieniä, mutta silti ei ole ollut niin hyvä vuosi sadon suhteen. Mitäs sinun viikonloppuusi kuuluu? Meidän viikonloppuun ei ole kuulunut muuta, kun tuo vesisade on haitannut ulkotöitä, joten tekeminen on jäänyt suunnitteluasteelle. Harmi !
Puutarhassa olisi vielä tekemistä ja pensasaita pitäisi leikata. Olen seurannut myös kauhuissani Floridan Irma -myrskyä mediasta. Meidän lomapaikka on ollut Miami ja sen rannat on tullut käveltyä moneen kertaan. Miamin maisemat ovat tuttuja, kun mediasta katsoo live-lähetyksiä, vasta kävelimme tuolla ja tuolla. Toivottavasti myrskyt laantuvat ja elämä palautuu entiselleen. Täältä voit lukea meidän matkastamme rapakon toiselle puolelle! Ja täällä postausta myös Orlandon Disneylandista. Kerrassaan upea kokemus oli sekin!

Mutta tämän illan arvontaan! Yksi arpa ei näkynyt tuossa listassa, oli bittiavaruus nielaissut, mutta sähköpostissani oli nimi tallessa. Joten hän oli myös mukana arvonnassa. Habitaren kaksi lippua on arvottu, voittajat ovat: 


  • NANNA
  • Katja Numminen
Onnea voittajille ja mukavia Habitare-messuja. Liput tulevat teille sähköpostiin. Laitan teille mailia tulemaan!

Muuten näin kivoja maljakoita on Hemtexillä. Kannattaa ulkoa vielä katsoa mitä löytyy maljakkoon!

kuva lainattu: www.hemtex.fi


Hyvää syyskuista alkavaa viikkoa Sulle! Löytyykö Habitaresta sinulle jotain erityistä?3 kommenttia:

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com