29.9.2017

Synttärit Unicorn-teemalla

Sumuinen ja välillä aurinkoinen viikko on takana, aika taas hengähtää ja nauttia viikonlopusta. Lentsu ei oikein vieläkään halua päästää otteestaan, mutta tänään on siis luvassa rentoilua ja Vain elämää tv:stä. Meidän Pieni Prinsessa on nyt viisi ja  synttäreiltä tulee tässä kuvia, teema on se ihana Yksisarvinen - Unicorn.

Tämä on tainnut tänä vuonna olla monen lapsen ihannejuttu synttäreillä. Koristeet on ostettu kesän Amerikan reissulta Walmart-tavaratalosta, joka on kuin Kärkkäinen tai Keskisen tavaratalo täällä kotimaassa. Viireillä, mukeilla, lautasilla, liinalla, serveteillä yms. oli hintaa noin euron/setti. Viirit ovat edelleen roikkumassa ikkunassa ja seinällä, mutta menevät joko kierrätykseen toisille synttäreille. Jos ne ilahduttaa sitten seuraavaa juhlijaa.
Täytekakku oli gluteeniton, ja koristelu taisi olla vaativa tehtävä tyttärelleni ja Papusen kummitädille. Kakusta tuli hieno! Synttäreillä oli lisäksi pieniä pizzoja, vaniljatuulihattuja, omenataskuja, keksejä ja meetvurstiomenasuolakurkkusalaattia sekä lapsille karkkipöytä (tikkareita, vaahtokarkkeja ja  poppareita). Se olikin oikein suosittu paikka. Päivänsankarin mekko oli myös samaa teemaa.

Ohjelmaa synttäreille:


- Pinata Angry Birds -hahmo, jonka sisällä oli karkkia. Lapset yrittävät saada puukepillä rikottua Pinatan, jolloin karkkia tippuu hahmon sisältä

- Aasin hännän kiinnitys silmät sidottuina. 
Ihanaa viikonloppua Juuri Sulle!

17 kommenttia:

 1. Ihanat kekkerit!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavat synttärijuhlat! Varmasti sankariin oli tyytyväinen!
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onnea synttärisankarille! Voi kun ihanaa, koristeet oli täältä meidän kotikulmilta. Walmart (Valtsuksi kotona kutsun) on muuten viime aikoina nostanut profiiliaan huimasti ja nyt on kokeilu jossa Valtsun henkilökunta tuo ostokset kotiin asti ja pistää jääkaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on hyvä,että tuotteet tuodaan kotiin.Täällä on verkkokaupat in,onko teillä?Walmart oli kyllä iso kauppa ja juhlatarvikkeita niiin hyvät valikoimat.

   Poista
  2. Kyllä vain. Amazon on kahminut markkinat ja WalMart myös toimittelee paketin rappusille. Tavaratalot lähtevät ostateilta ja ostarit autioituvat. Verkko kauppa on iso business.

   Poista
 4. Onnea 5-vuotiaalle, ihanat synttärijuhlat hän on saanut!

  VastaaPoista
 5. Upeat koristelut ja tarjottavat :) Onnea synttärisankarille <3 Hänelle jää ihanat muistot kauniista juhlista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli haasteellinen tehdä,mutta aina juhlat on niin ihanat!

   Poista
 6. Niin ihania nuo lasten synttärit, onnea prinsessalle!

  VastaaPoista
 7. Ihana juhlat ja koristelut siellä!! Oikein paljon onnitteluja 5-vuotiaalle prinsessalle♥ nuo on niitä hetkiä joita lapset ei unohda koskaan♥

  VastaaPoista
 8. Hienot koristelut ja voi vain kuvitella viisivuotiaan iloa :)

  VastaaPoista
 9. Ihastuttavat synttärit ja mainiot koristelut. Onnea viisivuotiaalle :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan näköiset juhlat! Meillä on kans torstaina kaverisynttärit :) IHanaa lokakuuta <3

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com