4.9.2017

Valkoinen päiväpeitto- Pilvi

Luhdan Pilvi- peitto oli tarjouksessa Kärkkäisellä, niin kävin sen ostamassa joku aika sitten meille. Kooltaan peite on 240x240 cm ja väri on sellainen hyvä puhdas valkoinen. Jos siis etsit valkovalkoista päiväpeittoa, niin tämä Pilvi on juuri sellainen. Nyt on sitten hakusessa tähän kivat tyynyt. Kävin Marimekolla katsomassa pellavaisia mustavalkoisia päällisiä ja Tiilisikivikuvioisia päällisiä. Kärkkäisellä oli myös hauskat mustat samettiset tyynynpäälliset, joissa oli iso timantti keskellä. Toisaalta jotain väriä voisi olla myös tähän mustavalkoiseen värimaailmaan, vaikka jotain syksyistä murrettua ja maanläheistä.Peiton pinta on hiukan satiinimainen, eikä siihen tartu pöly kuitenkaan. Jos on korkea sänky, niin helmalakana voisi olla hyvä laittaa tuonne alle. Meillä ainakin reunat jäävät aavistuksen liian korkealle. Sänky on Laulumaan sarjaa, ja se on luonnostaan aika korkea. 
Mikä on sinun lempiväri tyynyissä näin syksyllä?

8 kommenttia:

 1. Kaunis peitto! Tyynyillä saa tosiaan mukavasti sesongin vaihtuessa muutosta aikaan.
  Laitoin valkoiseen makkariin tuollaisia kanervan ja tummapunaisen sävyjä tyynyillä ja torkkupeitolla. Olkkari vaihtuu harmaa-musta-hopeaan muuten valkean sävyn lisäksi.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanerva on kyllä kaunis väri!Sopii niin syksyyn.Kiva kuulla millaisia muiden sisustuksen värit ovat nyt.

   Poista
 2. Ihanan muhkea päiväpeitto! Ihanaa syyskuuta <3

  VastaaPoista
 3. Hyvän tarjouksen olet bongannut. Parisängyn päiväpeitot kun on aika arvokkaita useasti. Ja, kaunis rauhallinen makuuhuone teillä!

  VastaaPoista
 4. Toi on niin hyvä päiväpeitto! <3 Meillä on sama harmahtavan beigenä, eikä siihen jää tiibetin karvat kiinni ollenkaan - kun ne menee aina hyppiin sänkyyn! :D

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana päiväpeitto! Meillä sisustuksen värit karsiutuu näin syksyisin pois ja jäljelle jää vain valkoinen ja harmaa. Joulun alla sitten lisään siihen ripauksen hopeaa ja punaista ja keväällä taas kaivan kunnolla värit esiin :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten upea tuo peitto😍Nuo Luhdan tuotteet on ihan huippuja! Mukavaa keskiviikkoa sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytössä on ollut myös kyllä erinomainen, ei tartu pöly eikä lika.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com