3.12.2017

1. adventti - joululahjat

Tänään kävimme jouluostoksilla ja onneksi näin joulun alla on hyviä tarjouksia kaupoissa. Pentikillä oli -20% normaalihintaiset tuotteet. Ostin suomalaista jouluglögiä ja piirakkavuoan. Onneksi kaupassa on paketointipalvelu, joten lahjoja ei tarvitse itse paketoida. Olen tarkka myös siitä, että mielellään ostan Suomessa tehtyä ja tuo glögi oli sitä ja kauniista sydänvuoasta puhumattakaan; Pentikin mäellä käsintehtyä. Hullareiden aikaant verkkokaupasta tilasin lahjaksi näitä Musta 5101- tuotteita; tarpeellista ja nättiä keittiön tiskipöydälle.

Pienen Papusen iloksi tonttu olikin sillä aikaa tehnyt tonttuoven tikkaineen ja kuusineen meidän olohuoneeseen. Ehdimme äsken jo kirjoittaa kirjeen tontulle ja viisivuotias kiitteli ovesta ja lisäksi häntä kiinnosti josko tonttu jättäisi meille oven salasanan; saapa nähdä tuleeko paluupostia. Tonttu sai myös lahjaksi kaksi teepussia meidän joulukalenterista, joten toivotaan,että tonttu tykkää luomuteestä.

Vinkkinä muuten, että tuo muratti on kaunis talvellakin, jos sen jättää ruukkuun talven yli. Tämä muratti on lasiterassin sisällä ja toinen on ulkoterassilla, johon lumi on kivasti tarttunut kiinni.Muratti säilyisi myös talven yli, jos sen veisi esim. kellariin talvehtimaan.Joko joululahjoja olet ostanut?

14 kommenttia:

 1. Kummitytön joululahjaa vaille on kaikki hoidettu :)
  Meillä ostellaan lahjoja vain lapsille ja niitäkin aika hintsusti. Voi olla, että joudun vielä vaarin puolesta hoitamaan hänen lahjaostoksensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ollut hyvissä ajoin liikkeellä. Ja onneksi kohtuus on myös hyvä valinta/päätös. Meillä myös kierrätetään, jos jotakin ei enää tarvitse ja haluaa uutta tilalle.

   Poista
 2. Joululahjat on täällä jo aika hyvin hankittu. Appivanhemmille pitäisi vielä jotain keksiä!

  VastaaPoista
 3. Itsellänikin muratit parvekkeella komeasti kiemurtaa. Saivat valoköynnöksen niskaansa.
  Muutama lahja on jo hankittuna.Eikä montaa tarvitse hankkikaan. Onneksi!
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta ideasta, jos minäkin viritän valoköynnöksen siihen.

   Poista
 4. Otin muraatin syksyllä sisälle ja se kuivui muutamassa viikossa kuolleeksi toisin kuin ystäväni muraatti villiintyi vallan sisälle päästyään ja on ihan valtavan kokoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän oli vikana, kun se kuoli. Sehän on puuvartinen kasvi, siispa herkkä kuolemaan.

   Poista
 5. Olen ostanut lahjan vasta kummitytölle. Muut lahjat olen tehnyt itse tai aion vielä tehdä ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän ihanaa olet tehnyt? Tuleeko blogiisi niistä juttua vai vasta joulun jälkeen?

   Poista
 6. Kivoja ostoksia ja varmasti oli hauska yllätys löytää tonttuovi olohuoneesta..on siinä pienellä ihmisellä ihmeteltävää:) Mukavaa joulun odottelua sinne♥

  VastaaPoista
 7. Mukavia ostoksia, niistä varmasti tulee jouluinen olo. Aika huikea idea tuo tonttuovi!

  Jokunen joululahja on hankittu ja yritän huomenna saada mandollisimman monta ostosta tehtyä. Sitten voi keskittyä muihin asioihin :)

  VastaaPoista
 8. Pentik on kyllä ihana liike! Sieltä tekee mieli aina ostaa jotain... Olen ostanut kaikki lahjat, koska lähdemme ulkomaille ja tulemme juuri jouluksi kotiin...Ihanaa itsenäisyyspäivän aattoa <3

  VastaaPoista
 9. Olen hommannut osan lahjoista mutta vielä olis joitakin ostamatta ja lähettämättä kaukana asuville.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com