2.12.2017

Sinistä ja valkoista keittiössä -Suomi 100v

Ensi viikon Suomi 100- vuoden kunniaksi on sinistä ja valkoista nyt meillä keittiössä. Mies osti minulle kukkakimpun ja itse toin sinivalkoisia kotimaisia kynttilöitä Halpa-Hallista. Kynttilät syttyvät sitten juhlapäivänä keittiössä ja olkkarissa. Valkoinen hylly on keittiön ikkunoiden edessä, niin siitä näkyy myös ulos hyllyn esineet. Kynttilät saavat loistaa paraatipaikalla. Siniset Iittalan maljakko ja tuikkuastia on myös tuomassa sinistä keittiöön. 

Tänään oli aamulla lentsuinen olo, kurkku oli kipeä ja olo muutenkin kuumeinen. Juuri eilen sain kehuttua, että eipä ole tullut sairasteltua. Joten tänään ei ole tullutkaan tehtyä oikein mitään, vaikka sitä tekemistä olisi näin joulun alla. 

Löytyykö sun kotoa jo sinistä ja valkoista?

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Täällä olen Panadol Hottia juonut, se on hyvä flunssalääke.

   Poista
 2. Kaunista sinivalkoista sinulla siellä. Pikaista paranemisia. Hyvää ensimmäistä adventtia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Laitoin hyvissä ajoin esille,että ehtii tunnelmoida juhlaa edeltä.

   Poista
 3. Kauniita sinivalkoisia kukkia ja kynttilöitä <3 <3 Itsellä vielä laittamatta mutta aion jotain pientä laittaa itsenäisyyspäivälle. On se niin kunnioitettava juhla <3
  Voi kun sairastuit :( Toivotaan että paranet pian <3

  VastaaPoista
 4. Itsekin pitelin kädessäni tuollaista sini-valkoista kimppua! Kyllä joku väreihin sopiva kimppu on hankittava juhlan kunniaksi.
  Koitahan toipua ja juo paljon!

  VastaaPoista
 5. Minulla on sinivalkoisia hyasintteja. Laitan kuvan ensi viikolla. Nyt alkaa joulu näkyä kodissani, kun sain pojan muuton tehtyä ja pääsen tekemään loput siivoukset.

  VastaaPoista
 6. Kurjaa, että olet kipeänä. Toivottavasti paranet pian. En laita kotiin erikseen itsenäisyyspäiväksi sinistä ja valkoista, koska ne kuuluvat muutoinkin kotimme väripalettiin :) Mutta oon jo valmistautunut juhlapäivään :) Blogin puolelle tein vuoden alussa 100 vuotiaan Suomen juhlistamiseksi Luontorakkautta-haasteen, johon saa osallistua pitkin vuotta ihan vapaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynpä katsomassa millainen tuo haaste on blogissasi. Kiva kun mainitsit siitä!

   Poista
 7. Meillä ihastellaan sinivalkoista vain muiden kuvissa :). Itsenäisyyspäivää juhlistetaan viemällä kynttiläpaljous ja kynttilälyhtyjä taloyhtiön pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa kivalle ja on teillä mukava yhteisöllisyys siellä.

   Poista
 8. Ihanalta näyttää! Täällä ei juurikaan sinistä löydy,valkoista kylläkin:) Pikaista paranemista ja Mukavaa ensimmäistä adventtia♥

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista!
  Ja hyvää ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
 10. Vielä ei meillä ole sinivalkoista, mutta vielähän sitä ehtii. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 11. Kauniit sinivalkoiset kuvat. Jotain Suomen väreissä minultakin löytyy, tuikkilyhtyjä jne. Ja taidanpa kuvistasi innostuneena käydä tiistaina hakemassa sinivalkean kukkakimpun. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo sininen aika tumma ja voimakas väri, mutta sointuu hyvin valkoiseen.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com