8.12.2017

Uusi banneri ja vielä kuvia tonttuovesta

Uusi banneri on nyt näkyvillä ja kuulisin teidän kommentteja millainen se mielestänne on? Monet käyttävät paljon pelkästään bannereissa tekstiä eikä kuvia. Mutta välillä jotain uusia tuulia, kun taisi tuo oma banneri olla jo aika iäkäs. Viikonloppu tulikin nopeasti, kun oli tuo ihastuttava Suomi100 -juhla viikon puolessa väliä. Viikonloppuna on tiedossa Muumipiparitalon tekoa ja kyläilyä. Vien siskolleni jo "handmade" etukäteisjoululahjaa; siitä kuvaa on tulossa tännekin.

Tonttuoven kuuset leikkasin Marimekon lahjapaperista, kun Kuusikossa -kuosi vain on niin oma suosikki. Meillä on tästä myös tyynynpäällisiä olkkarissa näin joulun aikaan.Ovi on siis Johan Puun tekemä. Täältä Kristallikimaran blogista löytyy myös itsetehty tonttuovi, aika kätevä idea! Tonttuovi on ollut aivan huipputärkeä pienelle Papuselle. Eilen sen eteen laitettiin kirje tontulle, missä oli lista lahjatoiveista: kultainen kruunu, -paita, -housut ja -kengät, punainen viitta, Olof-puku, ritarilinna, keltaiset kupit, kultainen pipo ja haamupuku... Mitähän tonttutehdas ehtii valmistaa?


Mitä mieltä uudesta bannerista?

16 kommenttia:

 1. Hieno banneri!
  Kiva tonttuovi!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista bannerista kaikille,ehkä se sitten on ihan onnistunut.Harvoin tulee vaihdettua sitä,vaikka välillä on hyväkin uudistua.

   Poista
 2. Kaunis uusi banneri! Ja upea tonttuovi! Meillä ei vielä tonttuovea ole, mutta kun niitä olen jo useammassa blogissa ihastellut, taidan itsekin ryhtyä sellaista tekemään. Hyvää viikonloppua ja tunnelmallista joulunodotusta koko perheelle!❤P.s. blogissani on käynnissä mukava arvonta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Kristallikimaran blogin tonttuovi oli jäätelötikuista tehty,kätevä ja materiaalit helposti saatavilla.Kiitti vinkistä,käyn osallistumassa arvontaan.

   Poista
 3. Kiva banneri!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Uusi banneri antoi lisäväriä blogiisi ja on kivan selkeä, joten oikein onnistunut banneri.
  Ihania nuo lahjatoiveet oli!

  VastaaPoista
 5. Banneri kuvaa hyvin tekstiä, jossa kerrot itsestäsi, oikein onnistunut!

  VastaaPoista
 6. Oikein onnistunut ja tyylikäs banneri! :) Tykkään! ❤ Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 7. Kiva banneri ja ihastuttava tontunovi!

  VastaaPoista
 8. Banneri on oikein hyvä.

  Tonttuovi on itselleni tuntematon, näissä suomalaisissa blogeissa olen törmännyt. Mutta idea on kyllä aivan mahtava! Antaa mielikuvitukselle siivet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan mielikuvitus pääsee valloilleen, ja miten ihana on nähdä pienen lapsen ilo ja innostus, kun hän häärää tonttuoven edessä. Sinne on aseteltu vaikka ja mitä tonttua, koristetta oven eteen.

   Poista
 9. On kivan näköinen banneri. Pitäisi itsekin vaihtaa :) Kiva tonttuovi. Aika paljon oli toivomuksia :) Ehtiiköhän joulupukki kaikki toiveet täyttää :) Mukavaa viikon alkua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapas nähdä mintä pukki tuo, kun listalla on pituutta.

   Poista
 10. Banneri on tosi kiva, onnea!
  Ja tonttuovi on nätti ja sillekin on tullut jo tärkeää tehtävää...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com