14.3.2018

Milla Alftanin sisutustyyliä

Hiihtoloma tuli vietettyä etelän lämmössä ja valossa; sillä energiamäärällä jaksaa tämän lopputalven myös täällä kotimaassa. Kevät on jo pitkällä, lunta on maassa, mutta jospa se siitä alkaa haihtumaan. Meidän lasiterassin ovien edessä on lumikinoksia, niin ovet saavat olla kiinni siellä siihen saakka kun lumi sulaa riittävästi. Lomalla oli aikaa tutkia  omasta tyylistä poikkeavia sisustuksia ja myös uusia ideoita etsiessä.

Instagramissa esiin tuli hurmaavia kuvia, joka on tunnetun sisustussuunnittelija Milla Alftanin käsialaa. Millan tyyli on persoonallinen: runsas, paljon pehmeitä materiaaleja,  maanläheisiä värejä, kiiltävää metallia, hotellimaisuutta jne.  Hänen työnäyte oli viime kesänä asuntomessukohde. Suomen kaunein koti ohjelmassa hän on ollut myös tuomarina.

Tässä muutama inspiraatiokuva Millan työnäytteistä:

kuva lainattu www.dekotuote.fi
Tässä makuuhuoneessa viehättää tuo itämainen taulu ja värimaailma. Thaimaassa yksi rantakauppias myi aivan upeita isoja tauluja, mutta en sitä sitten ostanut. Hipuilin sitä kauan ja otin kuviakin siitä; norsut ja Budha olivat pääosissa. 

kuva lainattu www.asunnot.oikotie.fi
www.socimage.com

kuva lainattu www.alftan.fi

Mitä pidät näistä Millan sisustuksista kodin eri tiloissa?


13 kommenttia:

 1. Kyllä tuollaisessa kodissa kelpaisi asua, sitten kun lapset hieman isompia. :)

  VastaaPoista
 2. Ovat kauniita, viihtyisiä. Mulle tulee kyllä mieleen hotellihuoneet. Ja samoin on käynyt, olen jotain katsellut ja katsellut ja sitten jälkikäteen harmitellut kun en ostanut. Toisaalta olen kyllä paljon harmitellut kaikenlaista ostamaanikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin kapeisiin hyllyihin ja niiden päällä oleviin pöytälampuihin tuolla huonekaluliikkeessä.Ne sopivat tähän Millan tyyliin,ja nyt ne tuotteet aina pyörivät mielessäni.

   Poista
 3. Tuo kodinhoitohuone on ihana. MEille ehkä tulee uusi koti (siis ehkä ja se on salaisuus) niin nappailen joka paikasta vinkkejä mahdollisesti uutta kotia varten. Tuosta kodinhoitohuoneesta oli pakko napata itselle kuva talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau,alatteko rakentamaan?Mä tykkäsin myös tuosta kodarista.

   Poista
 4. Viihtyisin oikein mainiosti. Kodinhoitohuone on aivan ihana.

  VastaaPoista
 5. Kauniin kerroksellista, mutta vähän liian vaaleaa omaan silmään, kaunista toki on.

  VastaaPoista
 6. Tyylikkäitä sisustuksia! Pidän siitä, ettei Alftan tee liian pelkistettyjä sisustuksia.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihania sisustuskuvia, Milla on kyllä taitava. Ja ihanaa, olette päässeet etelän lämpöön! <3 Me ei tänä vuonna lähdetty hiihtolomaalla etelään, kun on tulossa kesällä Ameriikan reissu. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Tyylikkäitä kokonaisuuksia. Tykkään kyllä.

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihania, niin kaunista ja tyylikästä! Tykkään:)♥

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com