11.3.2018

Vihreää hyllyyn

Miten kukkapurkit saa nätisti esille? 
Millaiset ruukut on hyvät? 

Viherkasvit ovat  meillä alkaneet kasvaa ja tehdä uusia lehtiä, kun valoa alkaa taas olemaan paljon pitkälle iltaan. Meillä kukat ovat eri hyllyillä siellä sun täällä. Etsin netistä myös kukkaruukkumalleja yhdelle isommalle ruukulle. Omat Ikean ruukut ovat kaikki valkoisia, mutta harmaa tai saven värinen ruukku alulautasen kanssa voisi olla myös vaihtelua tuova väri. Arabian vanhat ruukut ovat muuten olleet hyvin suosittuja viherpeukaloiden ja sisustajien suosikkeja.

Viherkasvit puhdistavat muuten myös ilmaa ja ovat siten myös ekologinen asia kotona. Meillä onkin kasvit helppohoitoisia ja kevään tullen siirrän lasiterassille myös kasveja. Viime kesän asuntomessukuvista löysin nämä ideakuvat:
Olisiko sinulla vinkata hyviä ruukkuja viherkasveille?

5 kommenttia:

 1. Minä en uskalla vinkata mitään koska olen tunnettu kasvien sarjamurhaaja. Tykkään kyllä erilaisista itsekastelevista ruukuista ja perinteisistä saviruukuista ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saviruukut ovat nyt hyvin trendikkäitä ja värikin!

   Poista
 2. Viherkasvit tuovat ihanaa ilmettä sisustukseen ja ovat huoneilmalle hyväksi. Täällä myös on muutama uusi viherkasvi löytänyt meille ja aika usein kasvi löytää suojaruukukseen paperipussin, kun ei mieluista ruukkua löydy kotoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperipussit käteviä.Olen myös ajatellut,että ompelisin vahakankaista,mutta en oikein raski leikata mun Marimekon vahakankaita.Miksei myös kankaiset kävisi ja pohjaan jotain veden sisällä pitävää.

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com