3.3.2018

Laadukkaat kankaat

Viimeksi kirjoittelin pellavasta makuuhuoneen tekstiileissä ja kuinka upea se on ihoa vasten sekä muutenkin millainen materiaalina kesällä ja talvella.Eilen täällä lomamatkalla kävimme ompelijalla,ja halusin katsella laadukkaita kankaita,jotka on tehty pellavasta,villasta ja kashmirista.Kankaat valmistetaan Italiassa.Tilaukseen menikin vaatteita em.kankaista.

Kodin tekstiileissä käytetään paljon puuvillaa; esim.omat suosikit Marimekolta tai Ikeasta ovat usein sitä.Silkki on hankala puhdistuksen kannalta;niitäkin tyynynpäällisiä on ollut itsellä,mutta olen kierrättänyt eteenpäin. Silkki on myös arvokasta kangasta ja kaunis vaatteissa että kodintekstiileissä.
Onko Sinulle kankaalla väliä vaatteissa tai tekstiileissä?

8 kommenttia:

 1. Itse olen pitkään haaveillut pellava lakanoista mutta en raski niitä ostaa hinnan vuoksi. Vaatteissa pyrin välttelemään keinokuituja mutta jos oikein ihana vaate tulee eteen niin joskus täytyy tehdä poikkeuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus myös keinokuituinenkin toimii vaatteissa.Ei rypisty ja ei tarvitse silittää välttämättä.

   Poista
 2. Minulle kyllä puuvilla on sisustuksessa ja pukeutumisessa se ykköskangas.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Aikku!

  VastaaPoista
 3. Tekstiileissä käytän paljon puuvillaa/perkaalia ja vaatteissa arvostan helppohoitoisuutta. Mukavaa sunnuntaita sinulle:)

  VastaaPoista
 4. Kankaissa on kyllä eroja. Itse suosin puuvillaa ja pellavaa sisustuksessa. Vaatteissa myös luonnonkuituja!

  VastaaPoista
 5. Tekstiileissä tykkään eniten luonnonmateriaaleista, mutta en vaatteissa hylkää myöskään keinokuituja tai em sekoituksia. Lakanoista käytän puuvillasatiinia eniten. Mukavaa alkanutta viikkoa!!!

  VastaaPoista
 6. Perkaali on usein kodin tekstiilien materiaalina.Itsellä ei siitä kokemusta.Helppohoitoisuus 🖒

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com