28.3.2018

Maljakkovalintaa kirkkaista värillisiin

Pääsiäisenä laitellaan maljakkoon narsisseja, tulppaaneja, vihreitä oksia, pajunkissoja ym. Minä olen tykännyt tästä Marimekon Flower-maljakosta, johon saa pieniä asetelmia tai vaikka yksittäisen oksan näyttävästi esille. Flower onkin ollut täällä blogissani esillä kuvissa välillä. Marimekolta on tullut  markkinoille myös pienen pieni- maljakko, jota tällä hetkellä saa turkoosin värisenä. Se sopii hyvin asetelmiin tai yksinkin esille. Muita suosikkeja ovat Urna ja Ming- maljakot, jotka ovat kooltaan suuria. Maljakot ovat myös aina hyvä lahjaidea!
Kotona käytän myös asetelmissa Partyliten isoja maljakoita, jotka ovat myös kynttilöitä varten. Tähän isoon maljakkoon on kynttilöiden lisäksi tullut isoja pääsiäismunia. Kynttilät vaihtuu joko keltaisiin tai sitten valkoisiin vielä pääsiäisen kunniaksi.


Mikä on sinun suosikko maljakoissa?

15 kommenttia:

 1. Tuo Marimekon maljakko on ihana 😍 Hyvää pääsiäistä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä Jaana!

   Poista
 2. Uurnan ja flowerin lisäksi pidän vaihtelevaa oksaa mielellään myös Iittalan Issey Miyaken maljakossa. Isolle tulppaanikimpulle suuri suosikkini on vanha aito navetasta vuosikymmeniä sitten kannettu emalinen maitoämpäri :)

  Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Issey Miyake on itselle ei niin tuttu, kiitti vinkistä käyn katsomassa tuon mallin. Vanhat ja metalliset materiaalit ovat hyvät myös! Tulppaaneja saakin olla iso kimppu!

   Poista
 3. Tykkään isoista lasisista maljakoista ja myös pieni kristallimaljokko voi olla kaunis. Ihania on myös nuo pastelliväriset maljakot. Minulla ei taida olla inhokkimaljakoista ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on kaapissa paljon maljakoita, voisi riittää vähemmänkin. Isoihin maljakoihin olen myös itse tykästynyt.

   Poista
 4. Minulla ei ole erityistä lempparia maljakossa.
  Meiltä niitä löytyy laidasta laitaan ja valitsen maljakon aina kukkien mukaan.
  Iloista Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää pääsiäistä myös sinne! Maljakon malli ja korkeus vaikuttaa myös siihen, miten näyttävä asetelmasta tulee.

   Poista
 5. Kauniita maljakkoja! Nuo Partyliten maljakot on kivoja kun ovat niin monikäyttöisiä:) Leppoisaa päivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on muuntuvia moneen käyttöön!Sopivat myös maljakoiksi.

   Poista
 6. Lempi maljakkoni on häälahjaksi saamamme kirkas Alvar Aallon iso maljakko. Mutta, tuo heleän roosa Marimekon maljakko on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo roosa on Flowerissa upea väri, sopii joka tilanteeseen. Häälahjana on usein tuo Aalto niin varma valinta kuin vain voi olla.

   Poista
 7. Jaahas, mikäs maljakko se minulla onkaan eniten käytössä. Taitaa olla aalto-maljakko. Tykkään Marimekosta tosi paljon, niin maljakoista kuin kaikesta muustakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aalto on kaunis klassikko. Meillä oli valkoinen iso maljakko, muutossa meni rikki. Mutta ehkä joskus vielä hankin tilalle sellaisen.

   Poista
 8. Minulla ei taida olla ihan ykkösmaljakkoa, vaikka esim Aaltomaljakoita löytyy kolme kappaletta. Vaihtelen maljakoita fiiliksen mukaan eikä niitä voi koskaan olla liikaa. Tuo sinun Partyliten maljakkosi on ihana.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com