14.8.2018

Eskarilaisen koulupöytä- keltainen työtuoli

Pienen  suuri jännitys oli huipussaan viime keskiviikkona, kun meidän eskarilaisen esikoulu oli edessä seuraavana päivänä. Päivää on jännitetty ja siitä on puhuttu paljon; välillä ehkä liikaakin. Perhoset kutittelivat vatsan pohjassa mitä lähemmäs torstai tuli. Nyt onneksi jännitys on kaikonnut ja arki astunut kuvioihin. Loman jälkeen aika nopeasti arkimoodi astuu kuvioihin, onneksi. Ikeasta löytyi kiva koulupöytä, joka kooltaan sopii esikoululaiselle tai koululaiselle. Pöydän korkeutta saa säädettyä, joten käyttöikä onkin vuosia tälle huonekalulle. Ostin siihen lisäksi hyllyn, johon voi laittaa tarpeellista tai vaikka tarpeetontakin tavaraa. Ja kuin pisteenä iin päälle, niin siihen löytyi keltainen työtuoli. Aurinko paistaakin tuolissa vuoden jokaisena päivänä!Konmarin ideana on turhan tavaran karsiminen, ja sitä ideologiaa pyrin noudattamaan itsekin, välistä se on kovin hankalaa, mutta esimerkiksi nyt kynille on oma metalliastia ( kts kuva), pienille tavaroille astioita tai laatikoita tai rasioita. Laitoimme Ikean Kallax-hyllyyn ovet ja laatikostot, niin niiden taakse nyt sai tavarat hyvin piiloon ja myös mikä tärkeintä; järjestykseen!Miten sinä pidät tavarat järjetyksessä kotona?5 kommenttia:

 1. Mulla on laatikoita joihin saan nopeasti tavarat järjestettyä. Ihanalta näyttää tuo keltainen tuoli valkoisen pöydän kaverina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikot ja purkit on käteviä tavaran säilytykseen.Meillä tahtoo olla liikaa aina kaikkea tavaraa,saa karsia välillä.

   Poista
 2. Täällä vaatisi myös pientä järjestelyä eskarilaisen huone. Legot vaan kun on ovat vielä niin tärkeitä ja koko huone täynnä :) Kivalta ja pirteältä näyttää teidän eskarin työpiste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut,että kun tavaroille on oma paikkansa esim.laatikot,korit yms.pysyy kaikki paremmin järjestyksessä.

   Poista
 3. Meidän 59m2n kaksiossa ei oo kovin paljon kaappeja, joten meillä asiat on pysyneet järjestyksessä ihan niin, että (melkein) kaikesta turhasta ja ylimääräisestä ollaan luovuttu :) Aivan ihana blogi sinulla muuten! Jäinkin tänne lukemaan, kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com