31.8.2018

Syysvärit sisutukseen ja blogiarvonta

Kiire, kiire ja kiire tahtoo olla elokuun slogan; viikonlopuista on tullut nyt entistä tärkeämpiä, että saan tehdä myös omia kotijuttuja. Olen suunnitellut uusia verhoideoita, koska syksy alkaa näkymään väreinä vaaleassa kodissa. Lisäksi aion ommella valmiiksi muutaman diy-jutun. Väriläiskiä on tulossa bloginlukijoille arvonnan merkeissä viikonloppuna, joten käy katsomassa mitä oljenkeltaista, harmajaa jne. on tulossa palkintoina.

Meillä on väriläiskiä kotona maljakossa ja pihalla suuret keltaiset auringonkukat parvekelaatikoissa. Ajattelin, että siirrän toisen laatikon etupihalle, jossa se näkyy kaikille pihaan tulijoille. Kynttilät piti laittaa sävy sävyyn maljakon kehäkukkien kanssa. Tässä on oranssia kehäkukkaa ja oranssia kynttilää sävy sävyyn.


Halun vielä lpitää Pentikin tuota kaunista omenankukka-pöytäliinaa pöydällä, vaikka se kohta vaihtuu tuohon syksyisempään väritykseen. Sekin on Pentikin liina, jonka olen itse ommellut. Syksyllä löytyy pihalta tai ojan reunoilta vaikka mitä sisustukseen liittyvää kasvia. Minulla on tuota Viiruhelpi-heinää maljakossa, jota kasvaa takapihalla kahdessa paikassa. Heiniä voit napata vaikka lenkkireissulta mukaasi ja laittaa kotona kivaan maljakkoon. 
Mitä suunitelmia sinulla on syksyiseen kotiin?
4 kommenttia:

 1. Haluaisin uudet verhot olohuoneeseen ja oikeastaan haluaisin myös uuden sohvan. En enää ikinä osta sohvaa jossa on istuintyynyt irtonaisina.
  Innolla jään odottamaan värikästä arvontaa. Ihanaa viikonloppua Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonta on tulossa viikonloppuna! Ole kuulolla.

   Poista
 2. Syksyisiin ovat värit vähitellen vaihtuneet meilläkin. Olohuoneesta aloitin. Käypä kurkkimassa!
  Arvontaa odotellessa kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com