26.8.2018

Hylly järjestykseen - Konmari

Turhan tavaran karsimista on tullut tehtyä jo tovin ja sitä riittää vielä moneksi inspiraatiokerraksi. Vuorossa on ollut leikkitilan tavaroiden järjestely ja tänään sunnuntain kunniaksi keittiön pari vetolaatikkoa sai myös uuden järjestyksen. Viimeiseltä Ikean reissulta tuli hankittua varmaan joka kodista löytyvään valkoiseen avohyllyyn (Kallax) kaapinovia ja laatikoita. En tiennyt, että tähän sarjaan saa muutakin kuin kankaisia koreja. Hinta näissä tykötarpeissa oli aika korkea, kun hyllyn itsessään saa edullisesti. Leikkitilan tavarat saa nyt piiloon kaapin ovien taakse mm. legot ja laatikoihin pieniä tavaroita kuten poneja, jotka on laitettu kannellisiin laatikoihin. Valkoinen iso legolaatikko lattialla kätekee sisälleen valtavan kasan legoja. Turkoosi virkattu kori on Pentikiltä.
Kulkue verho on hauska ja värikäs, vaikka kuvat ehkä vähän pelottavatkin. Muistan, kun tämä kohta kuusi vuotias oli nähnyt verhon kuvioista untakin, ja sen vuoksi hahmot herättivät vähän pelkoa. Toinen avohylly on täytetty näillä kankaisilla koreilla ja niihin saa paljon mahtumaan leikkikaluja hyvään järjestykseen.


Iskeekö siivousinspiraatio sinuun Konmarituksen merkeissä vielä?

6 kommenttia:

 1. Täällä on myöskin järjestetty ja karsittu tavaroita, myyty vanhoja lasten leluja sekä vaatteita. Syksy on tavallaan uuden alku, kun koulut taas alkoivat ja enemmän kotoillaan, tulee kotiakin katsottua uusin silmin.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeetonta tavaraa jää paljon ja välistä kun on vaikea sitten luopua niistä.Joskus vuoden sääntö on hyvä käyttää,eli jos ei tavaraa vuoteen käytetty,niin vain pois.

   Poista
 2. En ole konmarittanut ollenkaan, joten ei iske. Muuten kyllä tykkään järjestellä. Meillä on siitä hyvä, että esim. pojan vaatteet menee suoraan kiertoon, niin ei pääse liikaa silleen tavaraa kertymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sitten muuten taito tuohon järjestelyyn!Minulla oikein kaksi kirjaakin täällä Konmarista.

   Poista
 3. Ikeasta saa kyllä kaikkea kivaa. Punainen kori piristää valkoista hyllyä. Minulla on varmaan ikuinen konmaritus päällä, kun vältän turhaa tavaraa joka paikassa. Se on oikeastaan vähän ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on oikein hyvä ominaisuus, jos on päällä aina järjestelyt.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com