21.8.2018

Inspiraatiota syksyiseen kotiin

Syksy tuo sisustukseen luontoa, ruskean ja vihreän sekä hyvin maanläheisiä sävyjä, kuivattuja heiniä, viherkasveja...Tunnelmat ovat hyvin rauhallisia ja harmoonisia; koti on se tärkein paikka meille jokaiselle. Itse ihastuin jo tähän pieneen ruskeaan maljakkoon, joka on Marimekon kuvissa monissa esillä. Poimin inspiraatiokuvia Marimekon syksyn värimaailmasta tuotteineen tänne, josita voisi ottaa omaan kotiinkin uusia vinkkejä.  Tuttuja kankaita uusissa väreissä, joista tuo vihreä myös oli yksi suosikkini. Mustavalkoinen taas on ajaton. 


Tässä tykkään näistä puun värisistä esineistä ja Flower -maljakosta; simppeli asetelma. Lautasen voi myös tuoda olohuoneen pöydälle ja samoin myös tummia matalia astioita. Kuivatut oksat ovat myös kauniit tuossa maljakossa. Pehmeä karvalankamatto taas on niin ihana jalkojen alla astua kesän jälkeen, jos on tullut käveltyä ilman kenkiä.


Pirteä kukallinen kangas sopii värillisten astioiden kanssa yhteen, kun liinan väreistä löytyykin vaikka mitä väriä.

KUVAT LAINATTU
 www.marimekko.fi

Mikä näistä väreistä olisi sinun suosikki?
12 kommenttia:

 1. Ensimmäinen kuva oli kyllä suosikki, vihreä on vaan niin kaunis ja rauhallinen väri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vihreä oli minusta myös hyvän värinen,vaikka vihreää ei juurikaan ole meillä.Se vain niin sopii tuohon kuvioon ja mustan seuraksi.

   Poista
 2. Ihastuin tohon ensimmäisen kuvan mukiin. Mikä lienee nimeltään? Ja ruskea lasipuollo on kanssa söpö. Kiva asetelema vihreän kirjan päällä (ehkä kuitenkin mun silmään kivempi ilman vaaleanpunavalkoista lautasta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se muki on nimeltään kaalimetsä.Siinä on kiva tuo kuvio ja uutta syksyn mallistoa.Ruskea pullo on kyllä ihana,pieni on joskus kaunista.

   Poista
 3. Kyllä syyssisustus tosiaan on hieman erisävyinen! Itse käytän jotain tehosteväriä valkoisen ja harmaan joukossa ja tuo väri onkin tänä syksynä ihan uusi...

  VastaaPoista
 4. Vihreä on mieluisa sistustuksessa. Tätä olen ihmetellyt, sillä en varsinaisesti ole mikään vihreän ystävä. Mutta sisustuksessa se näyttää hyvältä.

  Mun veri vetää oranssin suuntaan. Kauppoihin oli tullut jo Halloweenin ja Kiitospäivän koristeita ja oranssista ei ole pulaa. Sillä pärjääkin sitten marraskuun loppuun ja on aika kaivaa joulukoristee esille. Ja siitä sitten taas pinkin kautta ystävänpäivään :)

  VastaaPoista
 5. Pastellivärit ihastuttavat tänä vuonna erityisen paljon, joten niistä näissäkin tykkään.
  Mukavaa tiistai-iltaa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastellit ovat ajattomia!Mun suosikki on aina tuo roosa tai puuteri.

   Poista
 6. Upea tuo marimekon vihreä tyyny ja maljakko. Tuota maljakkoa olen ihastellut. En ole raskinut ostaa. Jos saisi sen joululahjaksi. Hyvää yötä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo iso maljakko on ihastuttava!Urna- tai tuo omisi minullakin lahjalistalla,jos saisi toivoa.

   Poista
 7. Ekan kuvan sävyt oli kivat, mutta tykkään noista maanläheisistäkin. Tässä mietin just mitkä on meidän syksyn värit. Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo värisävyjen miettiminen on hyvä idea,ja onneksi pienillä jutuilla niitä voi toteuttaa.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com